Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek kontabilis?

Zoltan92 kérdése:

Szerintetek kontabilis?

Figyelt kérdés
Az alaplapom: asus sabertooth 990fx r2.0-val a Kingston HyperX Beast (2x8gb)-os ram? 1600mhz de fel lehet hùzni 2400ra szerintetek ez baj lehet?
2014. máj. 14. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
kontabilis ==> kompatibilis?
2014. máj. 14. 23:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen!siettem bocsi! De a kérdés a lényeg
2014. máj. 14. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Mire kell neked 2,4ghz-es ram? 1866mhz-et apus konfigba még megértem, de rendes gépbe 1600mhz bőven elég.
2014. máj. 14. 23:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Választ szeretnék nem lehidràst!
2014. máj. 14. 23:09
 5/7 Tengor ***** válasza:

Választ szeretnél, mikor arra nem veszed a fáradságot, hogy tisztességesen írj? Mégis hova sietsz? Fellőtték a pizsit és nem akarsz lebukni, hogy a takaró alatt kérdezősködsz?

Gondolom kiszámoltad és tudod mivel jár, ha egy memóriát 50%-os memória emelés?

Ne a huzigált géppel tűnjél ki a többi senki közül, hanem mutass fel valami igazi teljesítményt! Gépet bárki tud huzigatni anyuci pénzén, told végig a sulit csupa 5-össel úgy, hogy mellette 2 sportágban is jeleskedsz és egy hangszeren játszol!

[link]

2014. máj. 14. 23:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogyha nem tudsz segíteni akkor inkább ne is írj! Az aztán nagy teljesítmény ha sportolsz és hangszeren játszol! Az teljesítmény ha külföldön élsz a családod nélkül és dolgozol! Szòval nem anyuci pénzèt költöm, hanem megdolgoztam érte! Biztos nagy életcél lehet az, hogy oltogatsz olyat aki segítséget kér! Grat.
2014. máj. 14. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:

most épp nem túl Kedves Zoltán!

Az hogy fel lehet húzni nem baj hiszen ennek pont az a lényege.. Az hogy felhúzod szerintem az sem baj bár én értelmét nem látom hogy átlagfelhasználó miért húzná pont a ramot(egy fx processzor mellé). De ha annyira szükséged van a sebességre(és még ez sem elég) akkor megoldás lehet a triple channel de mivel nem árultad el mire kell így nem tudunk segíteni hogy melyik lenne neked a legmegfelelőbb.Mivel azt mondtad hogy külföldön élsz így egyszerűen rákeresel angolul\németül hogy mi a különbség és eldöntöd melyik kell. (megjegyzem alapból nem magyar oldalon kellett volna kezdeni hisz valószínűleg a gazdagabb országokban jobban van az embereknek pénzük ilyenekre és több a tapasztalatuk ezen a téren)

ui.:

-irigyellek hogy külföldön élsz és van magyar billentyűzeted

-ne légy ennyire büszke magadra hogy megtudsz külföldön élni hisz Magyarországon ez sokkal nagyobb dicsőség :D

2014. máj. 15. 01:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!