Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik laptop...

Szerintetek melyik laptop érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Látszólag 2 közel azonos laptopról van szó, árban még is elég nagy a különbség.

Részletre szeretném megvenni az egyiket és kicsit hezitálok a 2 között.

[link]

Ami mellette szólhat, hogy full HD-s a kijelzője, 1 évvel hosszabb garancia és szerintem sokkal szebb, de nincs rajta Windows 8 és ára is jóval magasabb.

[link]

Nektek egyéb észrevétel, ti melyiket választanátok?:)

2014. máj. 15. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Az Asusban egy high-end videokartya van, mig a Toshibaban egy kozeposztalyos...szerintem ez eleg nagy kulonbseg.
2014. máj. 15. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Ohh értem, köszönöm a válaszod.:)

Annyi még, hogy te akkor inkább az Asust választanád attól függetlenül, hogy nincs rajta a Windows?

2014. máj. 15. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nem rendeltél még, akkor bajban lehetsz:

"Forgalmazás vége:

2014.05.15." (az ASUS-nál)

2014. máj. 16. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
En siman az Asust valasztanam a jobb video + kijelzo miatt. Ez nem jelenti mondjuk azt hogy a masikat elitelem (nekem is olyan van , csak az S50 szeria gyengebb procival es meg vagyok vele elegedve), az is jo kis gep, ha nem vagy nagy jatekos es fontos hogy legyen rajta Win, akkor az is jo valasztas lehet.
2014. máj. 16. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Na igen, megszívtam...

Pedig eldöntöttem, hogy az Asus lesz, erre nekem is kiírta, hogy forgalmazás vége 05.16, ahhoz képest, hogy újnak volt titulálva nem igazán értem na mindegy, keresgéltem még hátha és nagyjából kiszámoltam, hogy összességében mennyi lenne az ára, sajnos ezekre már nincs 0%-os THM.

Ugye a Toshiba:

[link]

263650 ft.

[link]

322206 ft+30000 ft (W8)

[link]

227628 ft+30000 ft (W8)

[link]

284348 ft

Ár-érték arány szerint melyik érné meg a legjobban szerinted?

(Persze, ha már ennyiért szeretnék laptopot venni azért lehessen rajta játszani is.:)

2014. máj. 16. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Jatekra legalkalmasabb az Asus lesz...bar az dragabb is. Hasonloan jo a video a Dellben, csak ott sajnos U szerias a proci, ami kicsit gyengebb. Masik kettonel a sorrend Toshiba es Lenovo a proci miatt( video ugye ugyanaz). Asusnal meg jo elony lehet a FullHd kijelzo is. Jatek amugy jelenleg meg szerintem akarmilyen elfut akarmelyiken a negybol, kerdes ugye hogy hogy.
2014. máj. 16. 14:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Ohh hát köszönöm, nagyon sokat segítettél.:)

Én is az Asus felé hajlanék, csak nem tudom, hogy meg is ér e nekem +70ezer forintot.

2014. máj. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!