Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok asztali pc-t...

GS0102 kérdése:

Hogyan tudok asztali pc-t repülőre felvinni?

Figyelt kérdés

Nem gondoltam volna, hogy fel kell tennem ezt a kérdést. Semmi érdemlegeset információt nem találtam az interneten.

Külföldre költözök és nem tudom hogyan vigyem magammal, ha postán vagy szállító céggel adom fel, horribilis ára van.

Valakinek van ötlete?

2014. máj. 16. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy bőröndben viszed, dobálni fogják, tömd ki újságpapírral a házat, csomagold körbe ruhákkal, és a reptéren tekertess rá műanyag fóliát.

A több bőrönd miatt ki kell majd fizetned a túlsúly díjat, de jobban jársz mint a postával.

Monitor neccesebb, azt ráfordítanám talán a házra pofával.

Proci hűtőt leszerelném ha nagyobb le ne szakadjon, és mellé csomagolnám.

Törékenyen csomagot feladni egy vagyon, és lesz*rják, csak ott ugye biztosítva van.

2014. máj. 16. 10:03
 2/4 A kérdező kommentje:

A monitort kint megoldom szerintem, a ház a fontosabb.

Az megoldható szerinted, hogy kiveszem a vinyót és az alaplapot belőle és a kézipoggyászban viszem magammal a fedélzetre?

Nem tér ki erre a részre a wizzair oldala...

2014. máj. 16. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Viheted de ki fogják szedni a csomagod el kell majd magyaráznod. Ezért jobb lenne egyben szerintem, és ha lefóliáztatod az előtérben nem nyitogatják
2014. máj. 16. 10:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is a nyitogatástól félek, csak tényleg dobálják a bőröndöket, nem akarom, hogy sérüljön valamelyik alkatrész...köszönöm a válaszaid.
2014. máj. 16. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!