Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem ad kepet a monitor,...

Zoli1204 kérdése:

Miert nem ad kepet a monitor, azt irja hogy No Signal?

Figyelt kérdés

Nem tom mi lehet a gond joforman mer mindent kiprobaltam :(

Ramok - Vadonat ujak

Vid.kartya - Mukodik mert masik gepbe tesztelve lett

Mointor - Mukodik a masik gepen

Tap - Mukodik

Bekapcsol a gep minden felporog csak kep nincs, es nincs csipogas ha ram-ok nelkul inditom el, de mikor benne van akkor se csinal semmit.

A tippem az alaplap lesz hogy az a rossz de nagyon nem akarom ezt elhinni, meg valami megoldast kene talalni hogy hatha mukodesre birom.

Pl. Az elem okozhatja ezt? (ha mar gyenge vagy valami)

vagy en arra gondoltam: hogy veszek olyan dvi - avg adaptert es hatha ugy mukodik, arra gondolok hogy a vidkartyan nem a vga-ba dugom a mointort hanem a dvi-be.

vagy ennek semmi ertelme? Csak mert en arra emlekszem hogy anno volt ilyen problema es igy megoldodott, de lehet hogy tevedek.

Megkerek mindenkit hogy adjanak otleteket, amenyi csak van az alaplap kicserelese nelkul.

Elnezest hogy nincs ekezet a betukon de en Irorszagban elek.

2014. máj. 17. 11:36
 1/9 levis56 ***** válasza:
Ha van a prociba integrált VGA kösd a monitort az alaplapi csatira,lehet monitor csatlakozó hiba. Most volt egy hasonló kérdés nem ismerte fel a vidikártyát a gép,bios frissítés megoldotta,biosban gpu sorrend beállítás, ha van integrált is
2014. máj. 17. 11:54
 2/9 levis56 ***** válasza:
Esetleg illesztők frissítés.
2014. máj. 17. 11:55
 3/9 anonim ***** válasza:
2014. máj. 17. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Sajnos 80%, hogy alaplap lesz.
2014. máj. 17. 11:57
 5/9 levis56 ***** válasza:
Bocs hülyeséget írtam a másodikban,nincs képed.
2014. máj. 17. 11:57
 6/9 A kérdező kommentje:

integralt vga nincs benne. De a biosz frissetest es a vidkartya ajzat es a ramoket megprobalom kitakaritani hatha csak retkesek.

Az elemmel mivan (bios) az okozhatja ezt a problemat vagy hasonlot?

2014. máj. 17. 12:42
 7/9 anonim ***** válasza:
A BIOS elemet kicserélheted, nem valószínű, hogy az okozza. A csatlakozót és a belső kábelezést is át kellene nézni, a tápban nincsenek púpos kondik?
2014. máj. 17. 12:54
 8/9 A kérdező kommentje:
'és a belső kábelezést is át kellene nézni' -> ezalatt mit ertesz, hogy nezzem at. a tapot meg nem szedtem szet de akkor azt is megvizsgalom
2014. máj. 17. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
TÁP vagy VGA lesz.
2014. máj. 17. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!