Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem kapcsol be a laptopo...

Miért nem kapcsol be a laptopom? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Este még ment,ma be sem kapcsol hiába raktam töltőbe. Nem az árammal van baj. Mi lehet vele?
2016. jún. 20. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Az alaplap hibásodhatott meg, de lehetséges, hogy egyszerűen csak a bekapcsológomb romlott el, egy régi gépnél találkoztam ilyen hibával is.
2016. jún. 20. 09:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor is meghibásodhat ha új a laptop? 3 hónapja vettem
2016. jún. 20. 12:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, vidd be a szervízbe, ott megtalálják a hibát és remélhetőleg garanciálisan javítják.
2016. jún. 20. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Van rá garancia énis remélem,hogy megjavítják
2016. jún. 20. 21:08
 5/5 A kérdező kommentje:

A laptop mellettem volt az àgyban mivel elaludtam mellette de nem esett le és nem feküdt

em rá. Az éjjel vihar volt nem csapatott bele az àram? De akkor az asztali gépnek nem lett baja pedig igyanabból a konnektorból működnek. Ha villàm okozta a problémát javítható?

2016. jún. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!