Egy DVD-t próbálok bemásolni a gépbe, amin egy program van. Az a gond, hogy 95%-nál mindig megáll a másolás, és onnan nem megy tovább. Miért lehet ez? Hogyan próbáljam meg másolni?
Figyelt kérdés
(A DVD nem hibás, mivel minden rendesen működik ami rajta van, csak másolni nem enged)2016. jún. 21. 20:44
1/10 anonim válasza:
Próbáld meg újrainditani a gépet ha laptopról van szó akkor egy 5 percre vedd ki az akumlátorát ha meg asztali gépről akkor húzd ki a tápegységet.
HA úgy nem működik akkor nem tudom.
2/10 anonim válasza:
Jobbklikkelj a lemezre és kapcsold ki az írásvédettséget.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom kikapcsolni az írásvédettséget. Újraindítva volt már a gép (asztali).
Próbáltam simán másolni, és ISO-ba is, nem tudom mi tévő legyek
2016. jún. 21. 21:44
5/10 anonim válasza:
Tipp: Eszközkezelőben távolítsd el a meghajtót, majd indítsd újra a gépet. Felrakja a maghajtó diverét újra. Próbáld ismét.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a meghajtóval lenne gond. Több gépen is próbáltam másolni, de mindegyiknél megáll. Nem lehet valami védelem rajta esetleg?
2016. jún. 21. 22:03
8/10 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom. Hol lehet megnézni? A DVD borítóján nem írják....
2016. jún. 21. 23:05
9/10 anonim válasza:
Van rajta másolásvédelem, ezért nem megy sehol sem, ahogy írod. Itt van róla bővebb írás http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2..
10/10 anonim válasza:
Úgy tudof megnézni hogy jobb klikk tulajdonságok és írásvédettséhág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!