Windows 98 problémáák?
Figyelt kérdés
Sziasztok! DosBox-ban feltelepítettem a Windows 98 SE rendszert de nincs hang és internet. Kerestem drivert a hanghoz nem találtam. (Ha jól láttam többféle hang eszközt lehet emulálni) A lényeg hogy nem találtam hozzá drivert. Valakinek esetleg van ötlete hogyan lehetne ezeket kijavítani?2016. jún. 23. 18:29
1/3 P.O.C. válasza:
DosBox-ban még nem telepítettem Windows -t, azt csak DOS -ra használtam.
Oracle VM VirtualBox -ban viszont tök egyszerű. Menüben kiválasztatod az Additions, ami egy virtuális ODD -ként jelenik meg a virtuális gépben. Az tartalmazza az összes drivert, valamit könnyebben kommunikálhatsz a virtuális és valós gép között. Az egeret simán ide-oda húzhatod köztük és fájlokat is dobálhatsz bele.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy van ilyen megoldás is de én szeretném pendrive-n hordozni a rendszert úgy hogy más gépen ne keljen rendszergazdai jog a használatához. S ezért jó ez a dosbox megoldás. Annyi a probléma hogy nem tudom internetre bírni illetve hang sincs.
2016. jún. 24. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!