Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Xbox one vs Playstation 4?

Xbox one vs Playstation 4?

Figyelt kérdés

Oke, tudom hogy már vagy 500x megkérdeztek de aztan kommentbe allandoan elkezdenek grafokarol beszelni (ami normalis :D ) csak hogy én ehhez SEMMIT nem ertek hogy őszinte legyek :D ezért valaki ugy érveljen hogy melyik a legjobb hogy én is kb értsem :D

Köszi előre is:)

2016. jún. 24. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Most leginkább egyik sem.

Az xbox lábon lőtte magát 2x is, a One S és Scorpio miatt, a ps 1x a ps4k miatt.

Játékfejlesztők nyilatkozata: Az új kicsit erősebb konzolt(one s), arra fogjuk használni, hogy ne laggoljanak annyira a játékok.

Magyarul a sima one tulajoknál még a 30fps-t sem fogja tartani

2016. jún. 24. 18:12
 2/16 anonim ***** válasza:
64%

egyik se

mindkettő szutyok szar

2016. jún. 24. 18:15
 3/16 A kérdező kommentje:
Oh :D köszönöm
2016. jún. 24. 18:16
 4/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő :D :D wow :DDDD
2016. jún. 24. 18:18
 5/16 anonim válasza:
Technikai különbségekről beszélni feleselgess. Mindkettő ugyanolyan teljesítményű. Csak is egy dolog számít: az exkluzív játékok (olyan játékok, amikkel PC-n, és a másik konzolon nem tudsz játszani). Ezen a téren pedig egyértelműen a PS4 a nyerő.
2016. jún. 24. 18:30
 6/16 anonim ***** válasza:

a 2 közül ps4(hd7870 vs hd7850), de egyik sem éri meg

inkább pc

2016. jún. 24. 18:34
 7/16 anonim ***** válasza:
Mivel az MS megszüntette az exklusívjait, így abban jobb a ps4, de az xbox-osok meg játszhatnak a pc-s barátaikkal
2016. jún. 24. 18:37
 8/16 anonim válasza:
0%

Nem éri meg PC-t venni. Ár/Érték arányban a teljesítményét tekintve jóval elmarad bármelyik konzoltól, plusz hiába van félmilliós PC-d, ha csak a csorog a nyálad az olyan játékok után, mint a Killzone, The Last Of Us, Uncharted, God Of War, vagy ha az xBox-ot nézem, akkor a Gears Of Wars, Helo, Forza, és még sorolhatnám.

Igazából egy dolgot kell mérlegelned, amit az előző kommentben is írtam. Nézd meg, hogy az exkluzív játékok közük mik azok amik neked jobban tetszenek, és úgy válassz. Az én személyes véleményem szerint a xbox sehol nincs a ps-hez képest ezen a téren.

2016. jún. 24. 18:40
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
2016. jún. 24. 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:

"Nem éri meg PC-t venni. Ár/Érték arányban a teljesítményét tekintve jóval elmarad bármelyik konzoltól, plusz hiába van félmilliós PC-d, ha csak a csorog a nyálad az olyan játékok után, mint a Killzone, The Last Of Us, Uncharted, God Of War, vagy ha az xBox-ot nézem, akkor a Gears Of Wars, Helo, Forza, és még sorolhatnám."

Minden konzol exclusive-ra több tucat pc exclusive jut...

Az xbox játékokat ki is vehetjük, mert jönnek pc-re.

2016. jún. 24. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!