Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért fagyhat le a gép windows...

Miért fagyhat le a gép windows alatt?

Figyelt kérdés

Kb 1 hete is csinálta akkor kiderült, hogy az egyik 2gb-s rakom adta fel a harcot. De tegnap óta újra kezdte memtestet lefuttattam nem talált hibát. Csak windows alatt ha játszom vagy filmezek semmi baj sincs. Aida64 stressz tesztjét is ráeresztettem 40-50 percet ment gond nélkül. Mivel terhelés alatt nem jelentkezett a probléma ezért kizártnak tartom, hogy a proci melegszik túl. Alaplapra vagy esetleg a vinyóra tudok gondolni.

Config:

Amd FX8350 4 GHz

Asus strix R9 390X 8 GB

Kingston HyperX black 2 GB DDR3

Kingston HyperX black 8 GB DDR3

ASUS M5A97PRO

CHIEFTECH CTG-600-80P

SAMSUNG 500 GB ( rendszer vinyó kb 7 éves)

WD Green 2 TB

Hadd disk sentinel is fenn van nem ír semmi bajt a vinyókkal kapcsolatban

2016. jún. 25. 14:08
 1/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat a 2 hibáért telefonról írtam. Ki maradt, hogy win 10 pro 64 bit van a gépen
2016. jún. 25. 14:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát,így most hulla fáradtan,ahogy olvasom,azt írtad,hogy azon a 7 éves vinyón van a rendszer. Szerintem az a gond.
2016. jún. 25. 14:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Közben újra futtattam a memtestet és 27 perc után új fennt fagyott előfordulhat, hogy az alaplapon a foglalat döglődik? Most kivettem a 2gbs ramot a 8 as van csak benn az eredeti helyén mig a 2 és abban a slotban volt amiben az előző ami meghalt
2016. jún. 25. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Igy a 2GBS nélkül futtattom a tesztet remélem már végig megy 😥
2016. jún. 25. 14:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Na már nem értem igy csak a 8 gbssel végig ment a teszt gond nélkül vártam 10 percet hátha kilép vagy újra indul a gép magától nem tortent semmi újra inditottam de windowsban Indulás után rögtön fagyott
2016. jún. 25. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Na egyenlőre úgy tünik, hogy tényleg a vinyóval van a baj. A 2 terrásra újra tettem a winfost azóta nem fagyott egyáltalán
2016. jún. 26. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!