Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Céges logó elkészítésében...

Céges logó elkészítésében valaki segíteni?

Figyelt kérdés
Páromnak jövő héten lesz a szülinapja és szeretnék meglepetésből névjegykártyát csináltatni Neki és erre szeretnék céges logó-t. Minden ötletet szívesen fogadok, vagy ha épp ilyen tanulmányokat végzel és gyakorolnál, akkor írj. :)
2016. júl. 1. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
És gondolom mindezt ingyen. Sőt te vagy nagylelkű, hogy gyakorolhat a grafikus
2016. júl. 1. 13:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy ingyen. Ötleteket várok, mert szűk az idő és eddig egy cégnél sem jártam sikerrel. De köszi a hasznos választ, pacsi Neked. Menj tovább kritizálni.
2016. júl. 1. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Nem is értem a kérdésed. Párodnak van cége, de nincs logójuk? Vagy van logójuk és nem tudod, hol lehet névjegykártyát csináltatni?

Ha nincs logójuk akkor én inkább hanyagolnám, mert mi van ha nem tetszik neki, és feleslegesen költöttél grafikusra és nyomtatásra

2016. júl. 1. 13:58
 4/8 Hominida ***** válasza:
Tényleg nem ártana, ha elárulnád, hogy végül is pontosan mihez kérsz ötleteket.
2016. júl. 1. 14:58
 5/8 A kérdező kommentje:

szerintem elég egyértelmű: "Céges logó elkészítésében valaki segíteni?"

nyilván, ha valaki tud ajánlani egy céget vagy saját magát, akkor ott majd elmondom, hogy mivel foglalkozik a cég stb. Nem hiszem, hogy sokat befolyásol, hogy péksége vagy épp autókereskedése van-e....

2016. júl. 1. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudok segiteni , hétvégén ráérek. Bonyolultságától függöen 100-150eur ,barátilag . Irj privit hogy mit szeretnél pontosan
2016. júl. 1. 20:11
 7/8 Hominida ***** válasza:
Szerintem meg közel sem egyértelmű. Logót kell tervezni egy cégnek? A meglevő logót kell beszkennelni, hogy nyomtatható legyen? A logót valamilyen programmal újrarajzolni kellene, hogy jó minőségben átméretezhető legyen? A névjegykártyányi területre tördelést, méretezést kell megcsinálni? Az exportálást szállítható fájlra? Vagy az egészet együtt, "tanulmányként"? Ha olcsó kivitelezőt keresel, nem segítséget, akkor ne ezt írd a címbe, vagy menj a fenébe.
2016. júl. 1. 21:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Írj rám. :)

Holnap ráérek, illetve még ott a hét eleje is. Persze nem tudom, mikor van a szülinap.

Ez egy jó és hasznos ajándék, nem éri meg valami olcsó, béna megoldást választani, mert a cégének megítélését akár egy logó is befolyásolhatja.

Ha írsz nekem, akkor rögtön jöhet egy rövid leírás a cégről és küldök árajánlatot, meg portfóliót.

2016. júl. 2. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!