Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ha a laptopban nem jó a...

19 Albatrosz kérdése:

Ha a laptopban nem jó a hangkártya az pótolható USB-s hangkártyával?

Figyelt kérdés
Nem egy mai laptopról lenne szó, hanem egy Fujitsu Siemens Esprimo v5555-ről. Mióta Windows 7-es rendszer került a gépre azóta a hang nem kicsit recseg, nem találok sehol hozzá csere darabot, éppen ezért gondoltam az USB-s megoldásra, ha ez így lehetséges. Mert most mennék bele egy kisebb felújításba ami tartalmazná a RAM bővítés ill. az akksi cserét is, de ennek csak úgy állnék neki, ha a hangot is rendbe lehet tenni. Válaszokat előre is köszönöm!
2016. júl. 3. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
igen
2016. júl. 3. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ment a zöld pacsi :)
2016. júl. 3. 21:36
 3/4 anonim válasza:
Akkor kezdett el recsegni, amikor feltetted rá a Win 7-et? Mert ha igen, akkor okozhatja rossz/hibás driver is! Laptopon találkoztam már ilyennel!
2016. júl. 4. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Pontosan akkor...már megpróbáltam mindenféle drivert és illesztőprogramot feltelepíteni, de egyik sem volt hatással rá, ugyanúgy recsegett tovább ami azért eléggé zavaró tud lenni
2016. júl. 4. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!