Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » RTX 5090 sehol nem kapható...

RTX 5090 sehol nem kapható még Magyarországon?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni egyet de semelyik nagyobb boltnál nem találok és Google keresés alapján se.
febr. 4. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
febr. 4. 17:12
 2/12 anonim ***** válasza:
(bocs, rendelni itt sem lehet, úgy tűnik)
febr. 4. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen találtam én is, de olyan helyet keresnék ahol megrendelem és tudják is küldeni. De valószínűleg nincs ilyen jelenleg ahogy tovább keresgéltem..
febr. 4. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Rendeld meg Nigériából előre utalással. Biztos lesz ott valaki aki elfogadja a pénzed.
febr. 4. 17:57
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem vagyok olyan balek mint te, de azért köszi.

febr. 4. 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenésre az egész amerikai piacra összesen kb 500 darabot küldtek. Magyaroszágra akkor lakosság arányosan 10-15 darab érkezhetett volna, de lehet egy se jött.
febr. 4. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem és el is kapkodják ami jön.

Ismerősöm aki szerzett ő sem itthonról és ő is csak kapcsolatokkal tudott.

febr. 4. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:
34%
Máshol se kapni, csak papíron. Vicc az egész. Nem érdemel egy fillért sem az nvidia.
febr. 4. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Még csak most kezdték el a gyártását és az első körös szállítások voltak. Nyugi legyen már. :) Nem késtek le semmiről. Úgy viselkednek egyesek, mint az új iPhone-ra várók, akik sátrat vernek 5 nappal ezelőtt a bolt előtt, hogy ők legyenek az elsők. Jaj istenem...
febr. 4. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egész világon hiánycikk, szerintem még hónapokig nem is nagyon lesz belőle. Állítólag az AI gyorsítók viszik el a helyet a gyártósoron.
febr. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!