Darklord88 kérdése:
Érdemes e egy sztereó hangfal helyett 2.1-es hangfalat venni játékokhoz és filmezéshez?Fejhallgatót nem szeretem.
Figyelt kérdés
febr. 24. 05:36
1/4 anonim 

válasza:

Minőség és árkategória függő. Ha csak 20-40 ezer forintot szánsz rá, vagy annyit sem, akkor vegyél inkább egy jó sztereót.
2/4 anonim 

válasza:

Azonos áron a 2.0 mindig jobb lesz mint 2.1 (már ha nem direkt egy fos típust hasonlítunk össze egy jóval)
3/4 anonim 

válasza:

Bár igaz, amit írtak, de hogy neked mi számít jobban, azt leginkább személyesen tudod eldönteni. Ha erősebb basszus kell azonos ár mellett (legyen az bármilyen) a tisztább hangzásért cserébe akkor 2.1..
Egy játéknál meg lehet az irányultság többet számít, mint a tiszta hang és esetleg a basszus is. Szóval,ha már olyan árkategóriáról lenne szó, akkor a 2.1-be bejöhet még a 3d hangzások támogatása is, de ez már a hangkártyát is érinti.
4/4 anonim 

válasza:

#3-as vagyok az eldöntést pedig úgy értem, hogy meg kell hallgatnod leginkább és úgy döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!