VA vagy IPS panel monitor a jobb választás számomra ?
Figyelt kérdés
Leginkább játékok (moba típusúakra) , anime nézésre használnám.
kb 100 000 ft szánnák rá.
ápr. 15. 20:57
1/3 anonim 

válasza:

VA:
Előnye: jobb a kontraszt, a fekete valóban fekete
Hátránya: nem jók a színek, rossz a színhelyesség főleg ilyen árban
IPS: a VA ellenkezője
2/3 anonim 

válasza:

VA és a rossz színek? Ugye csak vicc?
A VA-nál csak a ghosting jelenség de az sem túl gyakori mindig fölig nem egy bizonyos színt fölött.
Jók a betekintési szögek, jobbak a feketék, mint az IPS.
A színek teljesen rendben van.
Én teljes mértékben a VA panelt preferálom.
3/3 anonim 

válasza:

néhány hete használok egy VA panelest, előtte évekig az ips-től elrettentem mert kifolyik tőle a szemem és TN panel volt. lehet csak én választottam olcsó modellt és van jobb VA, de sajnos a ghostingot nem bírom megszokni :( a feketék tényleg szépek, nemis terheli talán a szemem úgy talán, de ez az elmosódási dolog mindenféle állítgatás után is nem jön be. LG22mr410-et vettem, talán tavalyi modell, nem egy ősrégi VA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!