Megnézné valaki akinek kifejezetten ASUS TUF 4070 Ti videokártyája van hogy RoadCraft játék alatt milyen hőfokokat generál a videó kártya? Teljesen standard beállítása

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Szenvedek most a videó kártyámmal."
Ne szenvedj, minden rendben. Ez ha 100%-on megy akkor ilyen meleg.
Lehet szórakozni ventilátor görbével alul feszeléssel, ha nagyon akarsz.

válasza:Másik videó kártya nincsen mellette a ház egy Montech 900air elől 3x bequiet 140 pure wing 2 , hátúl 1x bequiet 140 pure wing 2 ,felül pedig az Arctic freezer III 360(AIO) van. . A videokártya ventilátor hangja zavar rettentően szerintem nagyon magas rpm számon megy.
KÉP: [link]
Kapcsolódó kérdések:
1.gép Dell E6410 Processzor típus: Intel Corei3 M380 Processor 4X2500MHz (3M Cache, 1066 MHz FSB) 2Fizikai+2logikai szál. Memória: 4GB DDR3 memória / ram Merevlemez: 64GB SSD, kérhető 160Gb Merevlemezzel is! Optikai meghajtó: DVD +/- RW multi író Kijelző: LED...
Hogyha beteszem a GTX 295 kártyát, szerintetek menni fog?
Egyenlőre van egy ócska béna notebookom, 7 éves, és még szinte a Mint sem fut el rajta normálisan, túlmelegszik, minden baja van, szóval kéne egy új notebook, vagy laptop, hordozható gép. Tudom hogy a Linuxot nem támogatja pl az ATI, és nem igazán értek a hardveres...
Tudom, hogy furán hangzik, de olyan vidikarit keresek, amit elég ahhoz ,hogy egy olyan 120-150 körüli FPS-t elérjek ebben a játékban. Jelenleg egy ASUS EAH5750(formula) van , ami olyan 30-40 FPS-t, maximum 80-90-et csinál. Sajnos nem értek a Hardver dolgokhoz. Ha...
CPU: Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz Memoria: 4GB DDR3-1333
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!