Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megnézné valaki akinek kifejez...

Megnézné valaki akinek kifejezetten ASUS TUF 4070 Ti videokártyája van hogy RoadCraft játék alatt milyen hőfokokat generál a videó kártya? Teljesen standard beállítása

Figyelt kérdés
Szenvedek most a videó kártyámmal és az a baj hogy például a RoadCraft alatt under volt mellett is , lejjebb húzva a boost óra jel alatt 70 fokos a videó kártya ,standard beállítása 80 egyszer már volt szervizbe és azt mondják hogy normális amit én nem tudok elhinni. És más játékban is észreveszem hogy magasabb a hőfok. Tényleg viszonylag értek a számítógéphez már mindent tesztet lefútattam mindent megpróbáltam de kíváncsi vagyok mások véleményére is abban a tekintetben hogyha náluk ugyanilyen videókártya van akkor az mit mutat, fagyaszt tényleg ennyire meleg eddig egy gyengébb processzorra te csak 5600 xel használtam valószínűleg az nem hajtottak ki teljesen de akkor átlagosan 62 fok körül volt ez a 80 fok nekem most nagyon gyanús. Ty

2025. jún. 8. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
70 fokos hőmérséklet szinte tökéletes. 80 fok picit sok, de még mindig a biztonságos zónában van! az én régi strix 2070-em anno, 84-86 fokos volt játék közben! és még mai napig él és virul. ha 90+ fokos lesz játék közben, na akkor kezdj el aggódni!
2025. jún. 8. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, de ilyen melegben akár normális is lehet. Mikor lett véve? Lett újrapasztázva? Hotspot hány fokos? Memória modulok, ha írja külön, az mennyi?
2025. jún. 8. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A házventik is sokát számítanak. Meg az hogy ne kegyen másik kártya mellette.
2025. jún. 8. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

"Szenvedek most a videó kártyámmal."

Ne szenvedj, minden rendben. Ez ha 100%-on megy akkor ilyen meleg.

Lehet szórakozni ventilátor görbével alul feszeléssel, ha nagyon akarsz.

2025. jún. 8. 15:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Az hogy mondjuk 80 fokon megy nem feltétlen zavarna, tudom hogy a magokolvadáshóz jóval magasabb hőfok kell illetve biztonsági rendszerek úgyis lekapcsolják de azt hogy a hotspot 100 fok illetve 105 azt mondjuk már kicsit zavar és a másik ami rettentően zavar hogy a ventilátorok 94 százalékos teljesítményem pörögnek ami ez esetben olyan 2900-as fordulatszám és rettentő hangos , szó szerint egy hyperX cloud 2 Core wireles fülhallgatóba ami bőrös tehát teljesen zárt behallom a ventilátorokat nem is kicsit játék mellett nagyjából másfél méterről. Mindenesetre köszönöm azért a válaszokat meglátom még hogy mi lesz a sorsa
2025. jún. 8. 19:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor hardverapron vannak ilyen profik, akik azzal foglalkoznak, hogy újra padolják és pasztázzák a kártyát. Nézd meg az értékeléseiket milyen jó eredményeket értek el mások, neked is sokkal jobb lesz. Azért kérdeztem, hogy mikori vétel, mert hogy lehet-e elfáradva a paszta és a pad, de ha nem válaszolsz, akkor nem válaszolsz.
2025. jún. 8. 19:48
 7/8 A kérdező kommentje:
Szia sry 1,5 éves és Garis még nem nyulhatok hozzá :(
2025. jún. 9. 00:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Másik videó kártya nincsen mellette a ház egy Montech 900air elől 3x bequiet 140 pure wing 2 , hátúl 1x bequiet 140 pure wing 2 ,felül pedig az Arctic freezer III 360(AIO) van. . A videokártya ventilátor hangja zavar rettentően szerintem nagyon magas rpm számon megy.

KÉP: [link]

2025. jún. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Az alábbi 2 gép közül melyiket éri meg megvásárolni, kifejezetten játékra? Asztali gépben sajnos nem gondolkodhatok.

1.gép Dell E6410 Processzor típus: Intel Corei3 M380 Processor 4X2500MHz (3M Cache, 1066 MHz FSB) 2Fizikai+2logikai szál. Memória: 4GB DDR3 memória / ram Merevlemez: 64GB SSD, kérhető 160Gb Merevlemezzel is! Optikai meghajtó: DVD +/- RW multi író Kijelző: LED...

Milyen gépet kéne vennem, kifejezetten Linuxos célokra?

Egyenlőre van egy ócska béna notebookom, 7 éves, és még szinte a Mint sem fut el rajta normálisan, túlmelegszik, minden baja van, szóval kéne egy új notebook, vagy laptop, hordozható gép. Tudom hogy a Linuxot nem támogatja pl az ATI, és nem igazán értek a hardveres...

Milyen videókártyát vegyek, kifejezetten cs go hoz?

Tudom, hogy furán hangzik, de olyan vidikarit keresek, amit elég ahhoz ,hogy egy olyan 120-150 körüli FPS-t elérjek ebben a játékban. Jelenleg egy ASUS EAH5750(formula) van , ami olyan 30-40 FPS-t, maximum 80-90-et csinál. Sajnos nem értek a Hardver dolgokhoz. Ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!