Lehetséges egy régi iPhone-t korszerűsíteni? Ezt úgy értem, hogy pl. egy iPhone 4-be vagy 4S-be beleépíteni egy újabb iPhone processzorát, több RAM-mal, háttértárral, jobb GPU-val és korszerűbb iOS-szel ellátni?

válasza:

válasza:Elvetélt ötlet. Ez nem így működik.
Túl kevés információd van ezekről ami abból látható hogy ilyet találtál ki.

válasza:Kérdező:
Miből gondolod, hogy ilyesmi sikerülhet?
Csináltál valami hasonlót korábban?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kérem a "Azért mert az Iphone rossz" kommentelők kíméljenek. A helyzet a következő: Ha fel dugom töltőre, akkor az alma logó megjelenik, de utána rá 15 másodperccel már eltűnik és rá 2-3 másodperccel újra kezdődik. Ha nincs töltőn, akkor szimplán semmilyen gombra nem...
Válaszotokat előre várom, hogy melyik éri meg jobban. A ráfizetésnél én + 5-10 ezer forint közt gondoltam!
Kevés a hely a C meghajtómon. Ezért szeretném átteni a D-re a telefon mentését. Az iTunes program Eszközbeállítások részén belül az Eszközök fülön találtam egy 4. havi mentést. Szeretnék újat készíteni, de nem tudom beállítani, hogy hova mentsen. Hol kell...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!