Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges egy régi iPhone-t...

Lehetséges egy régi iPhone-t korszerűsíteni? Ezt úgy értem, hogy pl. egy iPhone 4-be vagy 4S-be beleépíteni egy újabb iPhone processzorát, több RAM-mal, háttértárral, jobb GPU-val és korszerűbb iOS-szel ellátni?

Figyelt kérdés

2025. júl. 8. 17:36
 1/6 A kérdező kommentje:
Vannak régi iphone-jaim, és felmerült bennem, hogy az egyiket felpimpelem egy újabb, de már kifutott, vagy kifutóban lévő iPhone alkatrészeivel... :)
2025. júl. 8. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
sok sikert hozzá, Főleg, hogy az alaplapok nem ugyanazok és így nem támogatják sem az újabb procit sem a ramokat.
2025. júl. 8. 17:57
 3/6 Szirty ***** válasza:

Elvetélt ötlet. Ez nem így működik.

Túl kevés információd van ezekről ami abból látható hogy ilyet találtál ki.

2025. júl. 8. 18:02
 4/6 CspCsj ***** válasza:

Kérdező:

Miből gondolod, hogy ilyesmi sikerülhet?

Csináltál valami hasonlót korábban?

2025. júl. 8. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ismerek valakit, aki ezt megcsinálta. 🤣 Úgy hívják, hogy Apple Inc. 😉 Az SE sorozat pont erről szólt, fogták a régi házat, és az újabb sorozat Soc-ját kapta meg. Ja de nekik erre van emberük egy jópár (olyan mérnök félék), aki megtervezte/összelegózta ezt, és egy rakat kínai meg gyártotta orr vérzésig. Otthon ez esélytelen.
2025. júl. 9. 00:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem
2025. júl. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem kapcsol be a telefonom? (Iphone 4 kb.8 éves)

Kérem a "Azért mert az Iphone rossz" kommentelők kíméljenek. A helyzet a következő: Ha fel dugom töltőre, akkor az alma logó megjelenik, de utána rá 15 másodperccel már eltűnik és rá 2-3 másodperccel újra kezdődik. Ha nincs töltőn, akkor szimplán semmilyen gombra nem...

Szerintetek megéri-e, egy iPhone 4 8GB-ot elcserélni egy Samsung Galaxy Ace 3-ra VAGY iPhone 4 8GB cserélni + RÁFIZETÉS egy Samsung Galaxy Ace 4-re?

Válaszotokat előre várom, hogy melyik éri meg jobban. A ráfizetésnél én + 5-10 ezer forint közt gondoltam!

Hova menti az adatokat az iPhone 4 telefon?

Kevés a hely a C meghajtómon. Ezért szeretném átteni a D-re a telefon mentését. Az iTunes program Eszközbeállítások részén belül az Eszközök fülön találtam egy 4. havi mentést. Szeretnék újat készíteni, de nem tudom beállítani, hogy hova mentsen. Hol kell...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!