Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért sötétül el a képernyő...

Miért sötétül el a képernyő egyfolytában?

Figyelt kérdés

Több játéknál is tapasztaltam, hogy csak úgy elmegy a kép, de teljesen sötét lesz, mintha kikapcsolna a monitor. De nem tűnik véletlenszerűnek, mert egy adott játéknál pl mindig ugyanazon a helyszínen történik, és azt vettem észre, hogy ezek ilyen sötétebb helyek, szóval úgy látszik, a megjelenítendő kép fényességéhez van köze.

A monitor: Hp e24 g4.

Van mellette egy másik, és átállítottam játék közben 'asztalkettőzés'-re, hogy ugyanazt mutassák, és az nem sötétül el, meg kipróbáltam display porttal és hdmi-vel is, mindkettővel ugyanúgy megtörténik, ezért gondolom, hogy a monitorral lehet a gond.

Saját beállításait is néztem (a képernyő alatti gombokkal), pl. a sleeppel kapcsolatos dolgokat kikapcsoltam, meg performance módba tettem.

2025. aug. 19. 13:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Én inkább valami kontraszt/fényerő automata szabályozás beállítást keresnék..
2025. aug. 19. 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Ránéztem miket tud és van pár funkció/menü , ami szerintem okozhat meglepetéseket:

HP SureView -> legyen off

Viewing Modes -> valami alapértelmezett, általános

2025. aug. 19. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Miért lessz fekete a képernyő ha a játékokba felviszem a grafikát, vagy ha sokat játszok egyfolytába?

Vettem egy Radeon HD 6970-t és egyszerűen ha felviszem a grafikát, vagy sokat játszok akkor fekete a kép és vége. Biztos hogy a VGA miatt van. A válaszokat előre is köszönöm!

A képernyő-eszközillesztő miért omlik össze egyfolytában?

Folyton ez történik, néha kibírja fél napig, van, hogy 10 másodpercenként. Akkor van baj, ha nem áll vissza, mert akkor csak az újraindítás segít. Mit csináljak? Win 7 Nvidia

Lenovo laptopon egyfolytában felugrik a képernyőfelvétel , mitől ?

Kb 1 órája csinálja ezt, eddig semmi baja nem volt. De most akárhová lépek felül megjelenik a képernyőfelvétel lehetősége, nem tudom így használni a gépet. Valaki tudna segíteni? Vírus lehet ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!