Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MSI GTX 1080 GamingX 8GB...

MSI GTX 1080 GamingX 8GB videókártyához milyen processzort ajánlanátok, ami kompatibilis a teljesítményével?

Figyelt kérdés

Intel - AMD nekem bármi jó.

Alaplapot + memóriát megoldom.

nov. 12. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Ennek a kártyának hamarosan megszűnik a támogatása, én cserélném azt is.
nov. 12. 18:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi a keret. Mert ha nincs akkor természtesen a r7 9800x3d ajánlom. De realisztikusan én egy olyan platformot ajánlanék ami támogatva lesz a jövőben. Többe fogg kerülni mint a videókártya de én azt mondanám hogy egy 7500f-el jársz a legjobban. Ha nincs ennyi pénzed akkor az Am4 vagy az intel 12-14 -es socket is jó (LGA1700)
nov. 12. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2025 végén GTX 1080-at használ a kérdező, nem túl valószínű, hogy szándékában áll a legújabb platformra költeni. Ami nagyon költséghatékony megoldás, és passzol is a kártya teljesítményéhez, az egy Ryzen 5 3600.
nov. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!