A Windows Millenium tényleg rossz volt vagy csak a Vistához hasonlóan az állt fenn, hogy az akkori átlaggépeken nem tudott még rendesen futni?Vagy instabil is volt?

válasza:

válasza:Nekem a winME kimaradt.
NT4-et használtunt ~2002 előtt, utána meg XP(sp1)-et
Otthon meg w98, de ott több idő ment az újratelepítésekre mint a használatra. :)

válasza:Nekünk is kimaradt a ME. Én személy szerint Win 2000-rel kezdtem, majd nagyon sokáig XP, aztán Win 7, majd Win 8.1.
Nekünk a Win 2k korszakban valami AMD volt 256Mb memóriával ennyire emlékszek. Stabil volt de igazából A 2k majdnem egy XP, mivel ha a kettőt összehasonlítod eléggé sok a hasonlóság.

válasza:

válasza:#2
Ki emlékszik már rá, mi volt 24 évvel ezelőtt. Akkor még internet sem volt a legtöbb háztartásban.
Én 2003-2004 körül kezdtem netezni, arra emlékszem ahol az időből, hogy akinek XP képes gépe gépe volt, az őrült, mint majom a farkának. Akinek nem, az meg olyan gépet akart, hogy tudjon rá XP-t telepíteni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem volt rossz.
Már több GB ramot kezelt (a win9x-el ellentétben)
Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom beírni a pin-kódot. Kezdőképernyő felugrik, de semmire sem reagál. Tegnap este frissítette magát, azóta nem jó.
Konfigom: MSI MPG x570 GAMING PLUS, Ryzen 7 3700X, 16 GB DDR4 3200mHz, és egy RTX 5060 TI-t vásároltam hozzá, amivel első indításkor tökéletesen ment, utána viszont nem megy át a VGA a POST-on. GTX1070-el megy, újabb kártyával nem. CMOS törlés után indította az új...
Az összes offline állapotban van. Wifi/net működik rendesen.
Amikor telepiteni akarom a gépet,pendrive sehogysem bootol be,de usb-s dvd iró igen.Lenovo M800
Ez vajon hibajelenség? Egy új ADATA 2TB-os (HV320) külső winyó, elkezdtem formázni, és elég sokáig "normálisan" villogott kéken a ledje, de aztán egyszer csak átváltott piros villogásra, és mellé szakaszosan sípoló hangot adott. Ezt csinálta kb 20 másodpercig,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!