Milyen videókártyát rakjak a gépembe?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Van egy számítógépem, amely ezekkel az információkkal rendelkezik: Processzor: AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz Memória mérete: 24,0 GB 1050 TI vidikártya van benne. Alaplap:AB350M-DS3H V2 A gépben valószínű kellene egy táp csere....
Nekem van egy régi gépem amit most újitok fel. ÉS milyen videókártyát rakjak bele? Már sok helyen nézelődtem, arra jutottam, hogy PCI-Express 2.0 x.16 os foglalatos videókártyát lehet bele rakni, de azt nem értem hogy mitől függ az hogy hány dddr-es lehet a...
Sziasztok. Gondolkodtam kicsit , és úgy döntöttem , hogy a régi amd gépemből csinàlok egy mai gamer pc-t. (Nem i7 , 4k, meg gtx1080ti-re kell gondolni. :'D) . Raknék bele egy újabb Amd processzort , meg egy gtx 770-re gondoltam még. Tovàbbà vagy 8-16 gb...
A gépem: Processzor: Intel Core I5 6500 3.2GHz Memória: 8gb ram ddr4 hyperx 2133MHz Videókártya: Gigabyte GTX960 4gb Alaplap: msi h110m pro-vd +1ssd
Pl Kingston hyperx és corsair vengeance lpx ram egymás mellett
szeretném újítani jelenlegi gépem. Szerintetek jó párosítás ez? I5 2500k proci hd 6870 vga melyik alaplapot ajánljátok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!