Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát rakjak a...

Milyen videókártyát rakjak a gépembe?

Figyelt kérdés
A jelenlegi configom: asus prime h610m-r d4 alaplap,16gb ram,i3-12100f processzor,rx570 4gb videókártya. A jelenlegi videókártyám sajnos már nem elég a mai játékokhoz.

jan. 30. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
9060XT / 5060-ig bármit, ami a kérétbe fér.
jan. 30. 19:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Az 5060 egész jó választás ebbe a konfigba, de nem lesz jövőálló, mert csak 8 GB VRAM van benne. Bár talán a RAM hiány miatt elkezdik végre jobban optimalizálni a játékokat. Eddig ott volt a DLSS a teljesítményre, de a memórián ez nem segít.
jan. 30. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha bevállalod, hardveraprós RX 6700 XT, 6800.
febr. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Milyen videó kártyát rakjak bele a gépembe?

Van egy számítógépem, amely ezekkel az információkkal rendelkezik: Processzor: AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics 3.50 GHz Memória mérete: 24,0 GB 1050 TI vidikártya van benne. Alaplap:AB350M-DS3H V2 A gépben valószínű kellene egy táp csere....

Milyen Videókártyát rakjak a gépembe?

Nekem van egy régi gépem amit most újitok fel. ÉS milyen videókártyát rakjak bele? Már sok helyen nézelődtem, arra jutottam, hogy PCI-Express 2.0 x.16 os foglalatos videókártyát lehet bele rakni, de azt nem értem hogy mitől függ az hogy hány dddr-es lehet a...

Lehetséges, hogy a régi gépembe új processzort illetve videókártyát rakjak?

Sziasztok. Gondolkodtam kicsit , és úgy döntöttem , hogy a régi amd gépemből csinàlok egy mai gamer pc-t. (Nem i7 , 4k, meg gtx1080ti-re kell gondolni. :'D) . Raknék bele egy újabb Amd processzort , meg egy gtx 770-re gondoltam még. Tovàbbà vagy 8-16 gb...

Milyen tápegységet rakjak a gépembe mert a mostani nagyon gyász?!

A gépem: Processzor: Intel Core I5 6500 3.2GHz Memória: 8gb ram ddr4 hyperx 2133MHz Videókártya: Gigabyte GTX960 4gb Alaplap: msi h110m pro-vd +1ssd

Lehetséges hogy két különböző gyártóju memóriát rakjak a gépembe?

Pl Kingston hyperx és corsair vengeance lpx ram egymás mellett

Mit rakjak bele a gépembe? Alaplap proci videokártya

szeretném újítani jelenlegi gépem. Szerintetek jó párosítás ez? I5 2500k proci hd 6870 vga melyik alaplapot ajánljátok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!