Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha visszaküldöm az ssd-met...

Ha visszaküldöm az ssd-met mert elromlott vajon kicserélik vagy az árát fogják visszaadni?

Figyelt kérdés
Vettem kicsit több mint fél éve egy 2TB-os ssd-t 42 ezerér a pcx-től. Most elromlott és vissza akarom küldeni. De attól tartok hogy mivel így elszálltak az árak hogy a legolcsóbb 2 terás ssd is már 75 ezer forint náluk így nem ssd-t kapok hanem pénzt.

ápr. 26. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha van nekik még régi a raktárban, elküldhetik. Velük kellene megbeszélni, mi itt hiába gondolkodunk rajta.
ápr. 26. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Bevizsgálják, megállapítják hogy hibátlan és visszaküldik..
ápr. 26. 22:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem régen volt egy pontosan ilyen esetem, a különbözetet ki fizetteték. Mondjuk nem a PCX volt egy másik nagykert is üzemeltető bolt.

Akkor 10 000 Ft volt a különbözet. Akkor cserélte volna teljesen ingyen ha kiküldi a gyártónak, az megállapítja, hogy igen garanciális hiba és küld egy új darabot és azt megkapom ingyen de ez akkor 3 hónap lett volna.

Írtam akkor a fogyasztóvédelemnek is, hogy mégis hogy gondolják milyen garancia ez. Persze nem akartam balhét az üzletnek szóval üzletnév nélkül.

Azt válaszolták, ha a kereskedőnek az áremelés miatt ez vesztességet okoz akkor igen kérheti a különbözetet.

Akkor én kifizettem nem is a 10 000-et hanem 12 000 mert nem akartam ugyan olyant inkább más típust kértem.

De ma is úgy hiszem Ők ebből hasznot húztak, mert utána tuti kicseréltették a gyártóval.

Egyébként egy Kingston volt az elsők között ami megjelent ilyen szürke tokkal egy fos azóta is kerülöm. És Samsungra váltottam akkor.

ápr. 27. 07:10

Kapcsolódó kérdések:

Elromlott a telefonom, visszaküldtem a boltnak ahol vettem és azt mondták kicserélik viszont a tokot nem vittem vissza, lehet ebből valami baj? (bővebben lent)

Nos... 1 hete rendeltem egy telfont az Eustocktól erre tegnap elromlott, felhivtam őket és azt mondták kicserélik csak küldjem vissza, az a gond hogy a tokot nem küldtem vissza, ebből lehet valai baj?

Rendeltem egy laptopot az emagról, de gyengébb video kártya van benne mint amiért fizettem, mit tetegyek?

Visszadják az árát vagy kicserélik? Vagy csak elintéznek a különbözettel?

Webáruházban vásároltam egy Nike cipőt 3 hónappal ezelőtt. A széle a ragasztásnál 4cm-es darabon levált. Ha garanciában visszaküldöm, kicserélik vagy megragasztják?

Mivel 13000ft-os cipőről van szó,ha ők csak megragasztják,nem cserélik akkor a postaköltség 2x1500ft.Lehet olcsóbb lenne a cipésszel megjavíttatni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!