Ha visszaküldöm az ssd-met mert elromlott vajon kicserélik vagy az árát fogják visszaadni?

válasza:

válasza:

válasza:Nekem régen volt egy pontosan ilyen esetem, a különbözetet ki fizetteték. Mondjuk nem a PCX volt egy másik nagykert is üzemeltető bolt.
Akkor 10 000 Ft volt a különbözet. Akkor cserélte volna teljesen ingyen ha kiküldi a gyártónak, az megállapítja, hogy igen garanciális hiba és küld egy új darabot és azt megkapom ingyen de ez akkor 3 hónap lett volna.
Írtam akkor a fogyasztóvédelemnek is, hogy mégis hogy gondolják milyen garancia ez. Persze nem akartam balhét az üzletnek szóval üzletnév nélkül.
Azt válaszolták, ha a kereskedőnek az áremelés miatt ez vesztességet okoz akkor igen kérheti a különbözetet.
Akkor én kifizettem nem is a 10 000-et hanem 12 000 mert nem akartam ugyan olyant inkább más típust kértem.
De ma is úgy hiszem Ők ebből hasznot húztak, mert utána tuti kicseréltették a gyártóval.
Egyébként egy Kingston volt az elsők között ami megjelent ilyen szürke tokkal egy fos azóta is kerülöm. És Samsungra váltottam akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Nos... 1 hete rendeltem egy telfont az Eustocktól erre tegnap elromlott, felhivtam őket és azt mondták kicserélik csak küldjem vissza, az a gond hogy a tokot nem küldtem vissza, ebből lehet valai baj?
Visszadják az árát vagy kicserélik? Vagy csak elintéznek a különbözettel?
Mivel 13000ft-os cipőről van szó,ha ők csak megragasztják,nem cserélik akkor a postaköltség 2x1500ft.Lehet olcsóbb lenne a cipésszel megjavíttatni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!