Gamdias gépházak nagyon rossz minőségűek?

válasza:

válasza:Ránézésre egy átlagos mesh ház, minden manapság kötelezőnek mondható dolog benne van:
3x 120mm előtelepített ARGB az előlapon és egy a hátlapon is (ezek önálló értéke már hozza a komplett összeg nagyobbik felét). Az ablak edzett üveg, nem plexi (törésre jobban kell vigyázni, de nem karcolódik), ha jól látom a táp alatt van gumi vagy kemény szövet bak, némi kábel management, beépített ARGB vezérlő a ventiknek (ha nincs alaplapi vagy egyéb külső megoldás, akkor is lehet effektek közül választani), 3db USB elől (type-C nincs), felül mágneses porszűrő, ami alatt elfér egy 240-es, illetve elől egy 360-as AIO hűtés, 340mm-es videokártya vagy 160mm magas CPU toronyhűtőig enged nyújtózkodni, a súlya közel 5kg.
Egy YT review alapján is jó budget háznak számít, hátulütőként azt hozták fel, hogy könnyen beszívja a port, vagyis a negyed- vagy féléves portalanítás szükséges/ajánlott lehet.
Ezért az összegért jobbat biztos nem kapni, a kicsivel drágbbak sem biztos, hogy többet tudnak.
Az én házam megjelenése és a belső elrendezése is nagyon hasoló (Phanteks XT Pro Ultra), ehhez tudom csak hoslítani. A fő difi, hogy ebben 140-es előtelepített ventik vannak és felül is elfér egy 360-as AIO. Emellett 184mm léghűtő vagy 415mm-es videokártya fér el benne és a súlya 9,5kg. Kicsit igényesebb a kábelrendezés (talán az anyaghasználat is), van előlapi USB type-C, de nincs beépített ARGB vezérlés... Ez a ház nagyobb, nehezebb és dupla annyiba kerül (ez is még a költséghatékony kategóriába sorolható).
Ha nem kell batár méret, több extra fícsör és szűk az anyagi keret, akkor bevállalható szerintem. Nem csúnya, van szellőzés,nem kell kapásból ventilátorokat is venni, átlagos alaktrészeknek van benne hely.
Kapcsolódó kérdések:
Gaming egér, teljesen jó, csak a görgője elkezdett pontatlan lenni.Mégpedig, hogy néha visszagörget pár sornyit, hiába görgetem lefelé.Elég zavaró, de jó lenne javítani, mert amúgy nagyon élem ezt az egeret.Az egér:
Van egy Gamdias Hebe M1-em, már kezd teljesen szétmenni a fülpárnája, de még mindig nagyon kényelmes és jó hangja van. Na ez kb 13k körül van. Rendeltem egy Razer Kraken X-et, 10 ezerrel drágább, és valami nagyon szar hangja van. Kevés basszus, a magas hangok meg...
Ezen felül 23000ft-ig más ajánlást is szívesen vennék :-) Mechanikus billentyűzetet szeretnék vásárolni mivel az 5éves membránosomat leöntöttem:-(. Tudom hogy az olcsóbb típusoknak megvannak a maguk hátrányai de ha lehetséges szeretném a belépő szintű olcsóbb...
Sziasztok! Adott egy gamdias hebe M1 fejhallgató. A fülpárnájáról lejött a műbőr borítás és így mindent összefog. Mit lehetne ezzel kezdeni? Hogy lehetne megjavítani?
Én ezt a fejhallgatót néztem a neten, de semmi véleményt nem találtam róla. Valaki tudna-e benne segítení, hogy ez megérné nekem az árát(kb. 15000FT)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!