Synology active backup for business ha fut a gépen bármilyen hálózatról megcsinája a biztonsági mentést, vagy csak ha azon a hálózaton vagyok, amelyikre a nas van kapcsolva?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
"A hardveres biztonság javítása Ha nincs megelégedve az eszköz biztonsági képességeivel, előfordulhat, hogy be kell kapcsolnia bizonyos hardverfunkciókat (például a biztonságos rendszerindítást, ha támogatott), vagy módosítania kell a beállításokat a rendszer...
Anno volt a DVD Shrink, ami tökéletesen működött a DVD lemezekhez, de már ott sem volt mindegy, hogy milyen DVD olvasó volt a gépbe, milyen firmware, stb.. Itt meg, mivel esetenként 10x annyi adat van egy Blu-ray lemezen (feltételezem) még bonyolultabb a helyzet.
D:/nem érhető el A fájl vagy a könyvtár sérült vagy nem olvasható. vagy A paraméter nem megfelelő. Mit javasoltok, hogyan tudok hozzáférni a rámentett adatokhoz? Hogyan tudom ismét használni a merevlemezt? Előre is köszönöm!
Sziasztok! Gyári visszaállítás előtt csináltam egy biztonsági mentést és elvileg minden fájlt, alkalmazást mentettem a beépített D meghajtóba. Az a kérdésem, hogyan tudom visszaállítani ezeket? Látom a backup mappát, benne is vannak a fájlok, de ezt visszalehet...
Vettem egy új SSD-t, mert egyrészt félek, hogy a mostani 240 GB-os WD Green SSD-m idővel tönkremegy másrészt nem éppen kis játékokat is szeretnék majd rárakni (MS Flight Sim, RDR2) és nyilván gyorsabban is futna, mint eddig HDD-n. Kérdés, hogy ha 1 TB csak a C...
Internetes szolgáltató váltás volt, a routerhez csatlakozott a nyomtató, de a laptoppal nem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!