Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tölt a laptop...

Miért nem tölt a laptop akkumulátora?

Figyelt kérdés

Adott egy ASUS X509J laptop. Eddig nem volt használatban. Tegnap este a feltelepítés után futott minden szépen (és töltött az akkumulátor is), de a frissítések és az újraindítás után a töltés megállt.

Mi okozhatja ezt a problémát?

(Régi gép tudom, de eddig használva nem volt, csak dobozban állt.)

jún. 3. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
80%-on állt meg a töltés?
jún. 3. 12:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, lement teljesen 0-ra, és csak töltőről működik.
jún. 3. 13:35
 3/3 Alex Fly ***** válasza:
Esélyes, hogy a hosszú állásban az akku teljesen lemerült és letiltott... Próbáld ki egy másik, biztosan jó akkuval: ha azzal n.csinálja, akkor akkucsere.
jún. 7. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

A három laptop akkumulátor közül melyiket ajánlanátok, és miért?

A három akkumulátor: 20490Ft. 26490Ft 18490FtA gép adatai:Acer Aspire A315-55G-398YModel no.n18q13Aku dc rating 19v 3.42 (a) 3,42 (a )

Laptop utángyártott töltő ez jó lesz hozzá?

Sziasztok! Van egy régi 2012-es HP laptopom aminek elveszett a töltője (kórházban voltam, akinek kellett legyen vele boldog...) A laptop alján ezek az adatok vannak: 19.5V 2.31A 45W 4.5*3.0mm Ami eltérés van, hogy a régi gyári töltőre az volt írva, hogy...

Nem sugárzó powerbankot tudtok ajánlani?

Tudtok olyan powerbankot ajánlani, ami nem sugároz annyira, amikor használatban van? Régebben volt egy Trust 20000mAH-es powerbankom, de éreztem, hogy valami nem jó vele, amikor közvetlen mellette voltam a fejem is nyomott egy kicsit a sugárzástól.... Nagyobb...

Milyen aksit érdemes venni a Samsung NP270E5V laptophoz?

Még sohasem vettem aksit laptophoz mert mindig beltérben használtam azokat hálózatról, de most olyan helyen kell majd használnom ezt a Samsung laptopot ahol nincs 220V. Konkrétan két dilemmám van: 1. Az eredeti gyári aksi ( AA-PB9NC6B ) 48Wh (4400mA)-t tud, de...

USB C töltés kikapcsolható?

Sziasztok! A laptopomhoz USB C dokkolót használok (Lenovo). A gond az, hogy ha hetekig csak otthon használom, állandóan tölti az akksit, ami lassan tönkremegy ettől. Egy időben azért hetente egyszer leszedtem a dokkolóról és hagytam lemerülni, de ez nem mindig...

A laptopom akkuja nem tölt miután kicseréltem a RAM-ot és a HDD-t SSD-re. Valamit elrontottam?

Asus X540LA laptopról van szó. Kicseréltem benne a HDD-t SSD-re, valamit a 4GB memóriát 8GB-ra. Mikor be van dugva, akkor tökéletesen mukodik, tényleg 10x gyorsabb lett és minden sokkal jobban és gyorsabban fut rajta, viszont csak akkor mukodik ha be van dugva a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!