Hogyan kell bekapcsolni egy laptopot?
Figyelt kérdés
Komoly a kérdés. Be tudom kapcsolni, de gyakran csak sokadik próbálkozásra sikerül. Azt vettem észre, hogy független attól, milyen hosszan és milyen erősen nyomom a gombot. Nem hibás a gép, mert a mostani laptopommal is, az előzővel is és a cégessel is szokott ilyen lenni. Ha töltőn van, akkor is. Valószínűleg valami olyan dolog, ami mindenki másnak egyértelmű, csak nekem nem.júl. 31. 16:00
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Kontakthibàs a bekapcsoló gomb.Kontakt sprét neki.
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Van rajta egy kör alakú gomb.
Meg kell nyomni.. 😊
Ez nem érintőgomb.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:3 Nem mindegyik laptopon kör alakú a bekapcsoló gomb.Van amelyiken téglalalap alakú.Gondolkodj.
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Nem ujjlenyomat olvasós? Ha igen, akkor várja hogy tartsd rajta egy kicsit és átadja majd a Windows Hello-nak, tehát bekapcsolás után bejön a Windows jelszó nélkül. Azok lassabban indulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem tudom bekapcsolni a wifit a laptopon?
Van egy régi laptop, HDD volt benne, de kicseréltem benne SSD-re és feltelepítettem a windows 10-et. Van driver telepítve és a hálózati kapcsolatoknál mutatja a két hálózati kártyát, a kábelt meg a wifit, de jobb alsó sarokban nem mutatja az elérhető hálózatokat, azt...
Hol tudom bekapcsolni az Asus laptopomon a billentyüzetvilágitást?
Nem igazán értek a számitógépekhez, egy asus tuf gamingem van, mikor megvettem emlékszem, hogy jó nagy kinlódással beállitotam, hogy kéken világitson a billentyüzet.Az utóbbi hónapokban kikapcsolt és nem tudtam, hogyan kapcsoljam vissza, aztán volt vagy 2 hét mikor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!