Ram problámám van, túl sok ramot eszik a gép ok nélkül, mi lehet a gond? Többi lent
CS2-ben vettem észre, hogy amikor elinditom akkor az alap 30% ramhasználatról felmegy akár 95%-ra is, a gépben 32GB DDR5 6400Mhz Crucial ram van. Viszont a feladatkezelő a cs2-nél csak 3GB használatot ir..
Bárkinek bármi tippje lenne, megköszönném
(Nemtudom számit-e, de leirom a gép többi részét: i7 13700k / RTX 3070)

válasza:De mi a gond?
A mai gépeknek már nem elég 640 kB 😁

válasza:RAMMap mit ír?
Legalul van egy magyarázó videó:
Gyorsan rákeresve okozhatja driver vagy külső szoftver is.
1. és 3. kommentelő, köszönöm a segitségeteket, nvidia driver volt a gond, igy már cs2 közben 35-40% ramot használ a gép, zenehallgatás és több chrome oldallal megnyitva : )
De köszönöm a lenéző kommenteket

válasza:

válasza:

válasza:"95%" ... ez normális?
Még el sem olvassátok, csak böfögitek az okoskodó nagyképűségeiteket...
6. kommentelő
Szóval szerinted az a megfelelő ram kihasználás, hogy egy játék 3GB helyett eszik 20-at teljesen ok nélkül, és ezen kivül egy facebookot alig tudsz megnyitni? Gratulálok :D te inkább tényleg szereld ki a ramodat csak ennyi értelemmel nehogy véletlenül a wc-be rakd bele

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megelőlegezem, hogy ez az első laptomom és annyira nem vagyok otthon a témában. Vettem (kb. 2 hete) egy használt Dell Latitude 5420-as laptopot, amin csak az alap rendszerszintű frissitéseket hajtottam végre, szóval alig használtam még. Ehhez képest múltkori elinditás...
Sziasztok! Van 128gb-os Kingston pendrivom. Már megvan évek óta, nem az elsődleges pendrive-om, de azért van rajta pár dolog, ami fontos lehet. Most, az utóbbi pár napban vettem észre, hogy nem tudtam róla törölni egy file-t, (amúgy MacOs-ről beszélünk) és...
Sziasztok, szóval van egy laptopom, igaz csak 4gb ram van benne de szerintem az nem normális hogy minden alkalmazás aoutomatikus inditásat letiltottam semmit nem csinálok és 70%ramot használ.(kb 2,2-2,5 gb között). Valami megoldás esetleg van rá? Windows 10-et használok.
Alaplap » Asus Prime B450M-A Processzor » Ryzen 3 3200G| 3.6 Ghz Ram » Kingstone 1x8 GB DDR4 2133MHz (2666MHz-en fut gond nélkül) Videókártya » Asus Strix Gtx 950 OC 2GB HDD » Western Digital 500GB SSD » Adata 120 GB Táp: 500w-os cooler master Alap...
Abba a problémába ütköztem, hogy tegnap óta minden játékom ok nélkül laggol és nem tudom miért. Tegnap szétszedtem a gépet portalanítás szempontjából de mindent ugyanúgy raktam vissza mint ahogy volt. Csak a processzor hűtőjét vettem ki és a két 4gb-os ramot. Mindent...
Néha fogja magát és ledermed a gép. Amikor resetelem akkor a kép se jön vissza egyből hanem teljesen kikell kapcsolni a gépet ( áramból is kihúzom) várok pár másodpercet majd vissza be az áramba , és ezután már működik megint pár napig. Ellenőriztem minden csatlakozót...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!