Valóban ilyen állagú az Arctic MX-6 paszta?
Sziasztok!
Kb. 1 éve vásároltam egy tubus Arctic MX-6 hűtőpasztát és csak most bontottam ki. Meglepődve tapasztaltam hogy alig folyik, nem szalad össze-vissza, ha rányomom az ujjam, nem kenődök össze hanem tökéletesen bennemarad az ujjlenyomatom a pasztában.
Az MX-4-hez képest olyan mint valami kiszáradt májkrém.
Ti mit tapasztaltatok? Ez normális? Használhatom nyugodt szívvel, vagy keressek inkább mást?
A válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:További kérdések:
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kártya, ami körülbelül egység forintra a legtöbb fps-t adja a játékoknál.
Aerocool cyclon Pro házam van, benne egy 7900 X3D procival és egy Gigabyte 4070Ti. A nagyon GPU consuming játékoknál, mint pl a Cyberpunk 2077, a GPU hőmérséklet fölszalad egy idő után 82 C-ra is. Most tervezek házat váltani, egy CORSAIR FRAME 4000D-re gondoltam....
Cpu: Intel i5-12400F Gpu: gainward rtx 2060 super 8gb ghost Alap: Msi Pro H610M-E Ram: 2x8gb g.skill 3200mhz SSD: Western digital WN740 Táp: Thermaltake 550W rgb Leginkább multiplayer gamekhez lenne, mint pl CS2, Pubg, Rocket Leauge, Marvel Rivals, Minecraft.
Pár éve vettem Acer Swift 1-es modellt, ami teljesen zajtalan. Elégedett voltam vele, de mostanra kevésnek bizonyul a 4gb RAM, ZRAM memória tömörítéssel még épp használható alap dolgokra. Minimum 8 de inkább 16 GB RAM-os laptop volna ideális a mai szoftverekhez. De...
Proci: i5-12400F + gyári hűtő Alalap: MSI PRO H610M-E Gpu: MSI RTX3060 GAMING X TRIO 12GB Ram: 2x8 gb G.Skill 3000 mhz SSD: Kingston NV2 1TB M.2 Táp: Deepcool PF600 600w
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!