1/7 anonim válasza:
Vegyél egy A4tech X7-et. Majd ha olyan pro leszel, hogy számít az egér, addigra úgyis tudod majd, milyet érdemes.
2/7 A kérdező kommentje:
hát már játszottam pár évet fps játékokal pl cod4-be több mint 2 év játékom van benne 3000+ óra most cs go-val tolom 200 órám van csak benne van egy a4tech x7 750BH egerem kb másfél éve és lassúnak érzem mind zoomolásnál mind lövésnél a pontossága az nem rossz annyira de úgy érzem már valamivel jobb kell a kezeim közzé sokxor gyorsabban tudnék reagálni de az egér érezhetően vissza fogja a reflexeimet pl nyomom a lövést és nem lő egyből lehet már leharcoltam ki tudja a lényeg szükségem lenne egy megbízhatóbbra jobbra.
2014. máj. 6. 23:19
3/7 anonim válasza:
Nekem Sharkoon Fireglider van, és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Annyira gyors, amennyire kell (de ezt állítani is lehet). Súlyozható.
Nekem bevált, és csak 7ezer körül mozog az ára.
4/7 anonim válasza:
pontosabban 'Sharkoon FireGlider Black' van nekem
5/7 anonim válasza:
10k-ig szerintem ezek közül érdemes választani, hasonló tudásúak, de gamer egérről legyen szó számít a kinézet és a plusz gombok száma is.
Gigabyte GM-M6980X 5600 dpi
Zalman ZM-GM1 6000 dpi
Keep Out X6 5000 dpi
6/7 A kérdező kommentje:
dpi nem számít 1600 -ig .. a jó játékosok alapból kis sensivel tolják . ezeknél valami jobb egerek ?
2014. máj. 8. 15:33
7/7 dinkaocsi24 válasza:
Nekem a Tesoro Gungnir h5 tetszik,bár nincs ilyen egerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!