Asrock alaplapomon miért nincs meg a ramok sebessége?
Tudnátok-e segíteni nekem,az gépem van jól működik nincs vele konkrét bajom csak annyi zavar,hogy a ddr3-as ramjaim 479mb-on mocorognak,ha biosban feljebb veszem 600 valamennyire elkezd fagyogatni a gép.Vagy ezt hogyan kell értelmezni?Rammal vagy a lappal van a gond? Talán mind2? :D Köszönöm a válaszokat előre is.
Tudnátok-e segíteni nekem,ez a gépem van jól működik nincs vele konkrét bajom csak annyi zavar,hogy a ddr3-as ramjaim 479mhz mocorognak,ha biosban feljebb veszem 600 valamennyire elkezd fagyogatni a gép.Vagy ezt hogyan kell értelmezni?Rammal vagy a lappal van a gond? Talán mind2? :D Köszönöm a válaszokat előre is.
Hallottam olyanról,hogy mivel ez ilyen fos hibrid alaplap,hogy tud ddr2-ddr3at kezelni ezért átt kell tenni valami jumpert az alaplapon ilyen létezik?
Az LGA775 -ös alaplapok natív módba csak 1066 Mhz -es effektív órajelű DDR3 -at tudnak támogatni, aminek a valódi órajele 533 Mhz.
E-felett már Over Clock kategória, aztán vagy bírja a cucc vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!