Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asrock alaplapomon miért...

Asrock alaplapomon miért nincs meg a ramok sebessége?

Figyelt kérdés

Tudnátok-e segíteni nekem,az gépem van jól működik nincs vele konkrét bajom csak annyi zavar,hogy a ddr3-as ramjaim 479mb-on mocorognak,ha biosban feljebb veszem 600 valamennyire elkezd fagyogatni a gép.Vagy ezt hogyan kell értelmezni?Rammal vagy a lappal van a gond? Talán mind2? :D Köszönöm a válaszokat előre is.

[link]

[link]

2014. máj. 8. 08:57
 1/4 A kérdező kommentje:

Tudnátok-e segíteni nekem,ez a gépem van jól működik nincs vele konkrét bajom csak annyi zavar,hogy a ddr3-as ramjaim 479mhz mocorognak,ha biosban feljebb veszem 600 valamennyire elkezd fagyogatni a gép.Vagy ezt hogyan kell értelmezni?Rammal vagy a lappal van a gond? Talán mind2? :D Köszönöm a válaszokat előre is.

Hallottam olyanról,hogy mivel ez ilyen fos hibrid alaplap,hogy tud ddr2-ddr3at kezelni ezért átt kell tenni valami jumpert az alaplapon ilyen létezik?

2014. máj. 8. 09:00
 2/4 P.O.C. ***** válasza:
59%

Az LGA775 -ös alaplapok natív módba csak 1066 Mhz -es effektív órajelű DDR3 -at tudnak támogatni, aminek a valódi órajele 533 Mhz.

E-felett már Over Clock kategória, aztán vagy bírja a cucc vagy nem.

2014. máj. 8. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
ezeket az értékeket duplázni kell tehát hogyha 600 ra álítod akor 1200 mhz-n van
2014. máj. 8. 09:12
 4/4 anonim ***** válasza:
A jumpert akkor használják, ha áramkört akarnak vele összezárni!
2014. máj. 9. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!