Kis felbontáson egy I5 2500 elég manapság? (HD R9 270x-el)
robi válaszait nem veszem figyelembe. Azon kívül hogy másoknak beszóljon, meg okoskodjon semmihez nem ért.Még az íráshoz sem...
Laci(már ha tegezhetlek)
Ennyi pénzből tudsz jobb alaplap+proci párost?(52ezer HUF)
Én úgy néztem, hogy Haswell alapokon maximum I3-al jönne ki, AM3+ meg kifutó foglalat, és nem igazán van amúgy sem az I5 2500-nál erősebb proci bele.
Ha 52 a max keret akkor tényleg csak egy i3 fér bele. Aminél az i5 2500 azért gyorsabb proci.
I5 2500 kb 20 százalékkal lassabb mint az i5 4670 ami 50 felett van árba. Szerintem ennyiért nem nagyon találsz jobbat. Esetleg használtan i5-3570 ha találsz 40 körül.
I5 3570-et 38-ért láttam azt hiszem, de a 2500 meg 33. Azért a 10%-ért nem tehetem meg, hogy ennyi pluszt kifizessek.Meg akkor már alaplapon kéne spórolni sajnos, amit nem akarok. Most is azért kell új proci és lap, mert elromlott a mostani, mivel elég ramaty volt.
Nagyon gondolkodtam egy FX 6300-on, de arra jutottam, hogy ezzel sokkal jobban járok. Ugyan annyit fogyaszt(legalábbis TDP alapján) és erősebb.
"kétlem hogy arra lesznek optimalizlva"
Ilyen kijelentések előtt azért tájékozódj.
Amúgy használtan egy i5 3550 jó választás ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!