Ez így milyen gép lenne?
-Asus P5Q alaplap
-4GB 1066 mhz ram (DDR2)
-Q9400 2,66ghz
-NVidia Geforce GTX 285 1GB
Nem kívánok semmit sem full hd-n lejátszani meg egyben felvenni meg stb, csak azért vigye a "jobb" játékokat úgy meden lagg mentesen. Arra ez elég? Vagy esetleg ramot még bővítsek?
Ha már gamer gép kell neki, akkor jobb VGA-ban gondolkodjon, ne újabb alaplapban. Ez a proci kb. elég a mai dolgoknak, nem kell rögtön olyanba befektetni ami szinte nem is hoz FPS-t.
"1. vagyok, annyit még hozzá tennék, hogy ha kicsit húzod a procit (3ghz vagy 3,2re) akkor már a mai játékokat akár hight on is vinné!"
A CPU-nak mi a bánat köze van a grafikus teljesítményhez?
Nem gamer pc kell! Mármint úgytudom a gamer pc azt takarja hogy a bf4-et full hd-n rögzítem kb.
Lényeg hogy azért fussanak a játékok és lehetőleg ne kockákból épüljenek fel a dolgok :D
Az alaplapom pedig szinte pofátlanság mennyire olcsó volt, ezért "fektettem" abba, igazság szerint nem is vagyok az a nagy gamer, csak azért ha kedvet kapnék ehhez-ahhoz akkor vigye a gép. De akkor úgy látom ez jó lesz rá
Köszi szépen mindenkinek :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!