Belehet kötni a jelenlegi vidikártyám mellé kötni még egyet?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 21:19
1/7 anonim válasza:
Az alaplaptól függ, hogy van-e rajta 2 db pci-express x16 slot és hogy támogatja-e az alaplapod a Crossfire/SLI-t.
2/7 anonim válasza:
@1-es: + elbírja-e a tápja a két vga-t :D
3/7 anonim válasza:
Ja, nehogy aztán a 600 wattos Codegen ne bírja :D
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha be tudom kötni akkor kettőt egyszerre is használhatom mint pl. laptoknál?
2014. máj. 9. 21:36
5/7 savanyújóska válasza:
Laptopon NEM használja egyszerre, kivéve ha egy SLI-s vagy Crossfire-ös szörnyetegről beszélünk, de annak még kevésbé látom értelmét, mint gépen. Neked SLI(nVidia) vagy Crossfire(ATI) kell, viszont azt tudnod kell, hogy két ugyanolyan kártya esetén sem lesz 100%-os a gyorsulás, sőt inkább bőven alatta.
6/7 savanyújóska válasza:
Ui.: SLI és Crossfirenél persze egyszerre megy a két kártya, ha a játék is támogatja. Személy szerint én inkább egy erősebb kártyát javasolnék, leginkább akkor szoktam ilyen megoldást látni, ha már amúgy is csúcs, vagy aközeli VGA-k vannak a gépben.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem muszáj egyszerre használja nembánom azt sem ha kölön.
2014. máj. 31. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!