Most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig tökéletesen ment a gépem de most nem ad képet, és néha be se kapcsol! Pár napja olajoztam a ventit ettől lehet hogy befojt vagy vmi? Mit tegyek? Kérlek segítsetek2014. máj. 14. 20:10
11/24 anonim válasza:
Hány wattos a mostani tápod? Mert annak függvényében tudnék ajánlani jó Chieftec vagy FSP tápot.
12/24 A kérdező kommentje:
400W-os M-tech 1 éves táp lesz
2014. máj. 14. 21:03
13/24 anonim válasza:
Azt azonnal cseréld erre és adj hálát Tibi Atyának, hogy még nem szállt el a géped: [link]
15/24 halalfalo válasza:
Az M-techet használd ajtótámasztéknak, vagy cseréld el kisfröccsre :D
Egy chieftec CTG 400 sokkal jobb lenne helyette.
Örök szabály:
Olcsó tápot nem veszünk :)
16/24 A kérdező kommentje:
a tápnak nemhiszem hogy baja van, hiszen P2-es konfigban működik. ATX, Molex, Floppy van bekötve és mükszik.
2014. máj. 15. 16:32
17/24 Tengor válasza:
Ha ennyire biztos vagy benne, akkor gondolom értesz hozzá. Ha értesz hozzá, akkor miért kérdezel és nem válaszol az ilyen kérdésekre?
18/24 Tengor válasza:
Persze nem az én alkatrészeim teszi majd tönkre a tápod...
20/24 A kérdező kommentje:
A proci foglalatot ki lehet valahogy olajtalanítani, kitisztítani? A procit kivetem, az alatta levő műanyag foglalatot is és a kart is.
2014. máj. 16. 06:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!