Videókártya illesztő program csere Windows 8.1 HOGYAN?
Figyelt kérdés
Pár hónapja cseréltem le a Windows 7-em Windows 8.1-re. Az operációs rendszer feltelepített egy videókártya drivert magának. (A videókártyám: Ati Radeon 2600 HD Pro)
Valóban előnyössebb lenne az AMD oldalán lévő drivert használni, jobb teljesítményt nyújtani? Ha igen, akkor segítséget kérnék a driver cserében.
2014. máj. 15. 20:15
2/8 anonim válasza:
felmész az AMD oldalára, megkeresed aztán letöltöd és telepíted. ennyi.
3/8 A kérdező kommentje:
Természetesen ezt már próbáltam, csak hibát írt ki a telepítés. Konkrétan azt, hogy nem sikerült feltelepíteni a drivert. Esetleg más segítség?
2014. máj. 17. 12:06
4/8 anonim válasza:
Ami a képen is látható videokártya ablak általános füle mellet van olyan hogy illesztőprogram, arra rámész és ott van hogy frissítés. Én így szoktam.
5/8 A kérdező kommentje:
Elvileg napra kész ha így frissítem, már próbáltam. Szerintem az a megoldás, ha törlöm az illesztő programot és helyette letöltöm az AMD oldalon találhatót, de nem tudom változna-e valami. Jobb lenne tőle a teljesítmény?
2014. máj. 17. 21:31
6/8 anonim válasza:
Amúgy szerintem az illesztőprogram annyira nem számít teljesítményben.Én is nemrég próbáltam egy hd 6670-el és megtaláltam hozzá az AMD oldalán a legújabb illesztőprogramot de teljesitményben nem lett jobb sőt inkább rosszabb lett néhány játék még akatt is miatta.
Az egyik ismerősőmnek egy felsőkategóriás videokártyája van 2012-es illesztőprogrammal mégis megy rajta minden legújabb játék maxon :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2014. máj. 19. 00:21
8/8 HUNRobiGamer válasza:
Nekem is ez a problémám.... De nekem 0mb-t ír és nem tudom lecserélni, így minden játék 0-1 fpsel fut a gépemen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!