Miért nincs wifi?
Figyelt kérdés
Mióta újratelepitettem a laptopomat nincs rajta wifi,vagyis csak a wifivel egy szobában, azelőtt viszont a lakás másik felén is jó volt? Mit lehetne tenni?2014. máj. 17. 11:02
1/5 anonim válasza:
Hálózati kártya driverét fölraktad?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,mondom,a routerrel egy szobaban mukodik.
2014. máj. 17. 11:48
3/5 A kérdező kommentje:
Telefonon az egesz hazban jo
2014. máj. 17. 11:48
4/5 anonim válasza:
Lehet hardveresen romlott el valami, viszont szerintem ennek nincs nagy esélye. Ugyan azt az operációs rendszert telepítetted fel mely előzőleg volt rajta? Illetve az operációs rendszerednek megfelelő drivert választottál? Csak azért kérdezem, mert én mikor 8.1-re frissítettem (Windows) akkor más Wifi(t/ket) látott időként csak a sajátomat nem. Érdekes volt, utána néztem és kiderült, hogy ahoz a wifi stick-hez még nincs Windows 8-as driver. Szerencsére volt itthon egy másik annak viszont már volt az operációs rendszernek megfelő illesztő programja. Bár Laptoppal egy kicsit más a helyzet. Szóval nézd meg, mindenképp, ha más az operációsrendszer akkor van e megfelelő driver hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
Ugyanaz az oprendszer. A tp linkes cd.vel probalkozzak vagy az nem er semmit?
2014. máj. 17. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!