Meg éri még Iphone 4 16 giga Venni?

válasza:sima 4-et én már nem vennék.
Az 7-es iOS már borzalmasan lassú rajta, meg maga a telefon elavult azért az árért.

válasza:én igazából azt sem vennék. Az egy fokkal jobb, de egyszerűen régi már, és nem éri meg az árát. (szerintem).
Inkább megpróbálnék egy S5-öt összehozni valahogy (pl részletfizetés, előfizetés stb)

válasza:

válasza:

válasza:A "megéri" Apple terméknél kicsit mást jelent.
Pl. senkinek nem éri meg semmilyen almás cuccot venni, ha nincs sok pénze
(Értem itt azt, hogy mondjuk ha "gyűjtök ájfónra" ott már baj van, az ne vegyen, akinek gyűjteni kell rá)

válasza:nem csak ő...
S3-at vettem amikor kiadták,szép jó meg minden...
Majd egyik haverom vett kölcsönadta,pár percig használtam (próbáltam) és tudtam,hogy nekem ilyen kell...
Tényleg nagyon jó készülék,és nem,nem vennék androidot...
Volt Galaxy Note illetve HTC one is a kezemben,de meg sem ingatott...
60-ért vettem 40S 16gb-t akkor használtan...
Viszont nem adom el addig amig az 5-ös iphone nem érhető el 55-65 között használtan,mert csak IPHONE-ra cserélném!
Kapcsolódó kérdések:
Amin a legjobban parázok, hogy a belső memóriája gyakorlatilag egy micro sd. Vajon ezen van a kamu ios rendszer, vagy annak fenn van tartva külön memória?itt van arról is egy videó:
Engem nem zavar hogy már "lejárt" de én ilyet szeretnék 16 gigásat és fekete színűt! Hol lehet olcsón ( nem használtat) ilyet beszerezni?
Illetve tudnátok mondani jó videószerkesztő programot, amivel a videó közepéről is tudok vágni? Illetve hogyan lehet képet a videóba beszúrni?
Melyik mivel tud többet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!