Ez a ram kompatibilis ezzel az alaplappal?
Kingston 8GB 1333
Alaplap:
GA-970A-3D
2-t vennék belőle. 10k ért verhetetlen ár...
Itt a lista, mibe jó, illetve mivel tesztelték:
16gbért nem jó ár az a 12~13k (házhoz szállítással) ... Mert szerintem igen.
Nagyon szépen köszi a válaszokat egyébként!
Játékokhoz bőven jó az 1333. Nemvok Ytber/Streamer h gyorsabb ramra legyen szükségem. :D És mivel játékhoz tök m1 a ram sebesség... :)
Köszi a válaszokat még 1x.
Azért nem teljesen. Vegyél inkább 8gb minőségit, az is elég szokott lenni játszani, például ezt:
Később tárca és lap képességi szerint bővítheted.
Hát sajnos nem ez a tapasztalatom. És sokan másoknak sem. Illetve sajnos 8gb kevésnek bizonyult. Ugyanis látom h játék alatt igencsak megszalad néha a VRAM használat. És mivel egy gyenge HDD-t használok jelenleg. Ez igen nagy FPS droppokat okoz! HDD helyett is most rendeltem SSD-t.
Minőségről meg csak ennyit hogy ez 5év garanciával jön míg amit linkeltél csak 3 illetve nincs szükségem 1600as ramokra. Nem látom értelmét h plussz pénzt fizessek a nagyobb sebességűért ha ugyanaz az eredmény játékokban...
De azért köszönöm a választ ismét! :)
Rendeltem 24gb-ot. nem aprózom el. És igen . 17k-ból vehettem van csak +8gb "minőségit" . És igen 32gb ram overkill lesz pusztán játékokhoz igencsak :D . De pont ez a terv hogy egy jó ideig ne kelljen venni.
Nah m1. Nem ragozom lényeg hogy köszi a segítséget :)
Sajnos tévedsz.
Ha Nincs elég RAM a gépedben akkor automatikusan VRAM-ot használ a gép. Azaz SWAP-ot. Azaz a HDD-t/SSD-t.
Ez Integrált,alaplapi vidikari esetén úgy van hogy RAM-ból tilt le magának az IGPU majd ha az kevés használ Swap-ot. Illetve Dedikált kártyánál is ugyanez a szitu. És mivel R9 390-em van ez kilőve :).
Kilett már próbálva +8gb rammal amit kölcsön kértem csak teszt erejéig. Nem használt a rendszer Swap-ot szinte semmit :) Nemvolt fps drop stb :) Csak ha már venni kell akkor most veszek többet egyszerre. Erősen kétlem hogy az elkövetkezendő 1, másfél v 2 évben változni fognak a dolgok játékok terén hogy ne legyen elég az 1333... Bár másfél év mulva már DRR4-en leszek szerintem szóval ugyan m1. Lehet hogy ramdisk-et csinállok és arra teszek kisebb játékokat hogy kilegyen lőve mégjobban a loading time xD Bár kevés a a játék ami elvérne ~10gb-on... Amik meg mégis nemtúl nagy a loading time am sem. Szal. Nah m1 téma lezárva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!