Ez a gépösszeállítás így jó? Nem játékra kell a gép.
Lap: MSI B150M NIGHT ELF
CPU: Intel Core i3-6100
Vidikari: MSI R7 360 2GD5 OCV1
RAM: Kingston 8GB DDR4 SDRAM 2133MHz CL14 HyperX Fury Black Series
Táp: Corsair CX500
HDD: WD Blue 1000GB 64MB cache
Ház: Zalman T3
ODD-t nem raktam bele, mekkora hártány származhat belőle?
Ez a konfig, így ahogy van, működőképes? Nincs kompatibilitásban valami hiba?
A gép nem játékra kell, néha játszok csak, és az újabb játékok sajnos nem adják vissza azt a régi hangulatot. Ezért ha játszok, általában régebbi játékokkal, valamint ha újabbal, azt az élmény miatt játszom (pl. Far Cry 3) ám nem szokott érdekelni, hogy lowon vagy ultrán játszok e. Nekem a grafika nem számít annyira, csak legyen jó a játékélmény.
netezős gépbe, meg néha játékra elég egy h110-es lap is, de te tudod.
Táp túl nagy, cx430 is elég neked.
Házból vegyél valami normálisabbat, hiszen az akár 20 évre is jó. Zalman z3, sharkoon vg4/vg5, raijintek arcadia stb.
Azért raktam ezt az alaplapot, mert ha netán valamikor majd fejleszteni szeretnék, talán ezen könnyebb lenne. Egyébként egy ASUS H110M-K lapot néztem először.
Tápban nemtudom, hogy mekkora kellene, hogy biztonságosan elbírja a konfigot. Szóval elég lenne a cx430 is?
Tápból XFX TS 430-at, alaplapból ennyiért már ATX-et vennék (de H110 is elég 17k-ért), VGA-val megvárnám az RX460-at, meg a teszteket róla.
ODD-t neked kell tudnod, mennyire fog kelleni, de a legtöbb embernek manapság már nincs rá szüksége.
"mert ha netán valamikor majd fejleszteni szeretnék"
Nem fogsz. Vagy van középtávon terved, vagy nincs. Az ilyen hozzáállásból sose lesz semmi.
MSI H110 GAMING
Corsair CX430
Zalman Z3
HDD vagy SSD érné meg jobban? Sebességben nagyon sokat számítana az SSD gyorsasága? Mert 1000GBs HDD-t tuti nem használom ki, mert most is 750es HDDm van laptopban, kb. ugyanerre a célra használom, csak már tönkre van eléggé, és most is csak 70GB a foglalt összesen. Megérné inkább egy 240es SSD? Naponta 5-8 órát menne a gép.
SSD maximum játékok betöltésével és pályák közti betöltésével lenne gyorsabb.
A HDD jobban megéri neked, terás hdd annyiba kerül mint egy 120 gb-os ssd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!