Elinduláskor csíkos a képernyőm, mit tegyek?
Reggel bekapcsoltam a gépemet, pár percet dolgoztam rajta és egyszer csak átment ilyen csíkosba. Újraindítottam és hasonló képernyők fogadtak.
Videokártya hiba lehet? Egy Nvidia GeForce 9500 GT 512 MB DDR2-esem van.
Vagy kábelhiba? 2 db DVI csatlakazó van rajta és VGA átalakítóval megy ki a monitorra a kép.
Valamint ha veszek egy ilyen videókártyát bele, akkor ki tudom cserélni? Ez az MSI jó lesz a gépembe?
Amúgy ahogy nézem vagy GA-631M-S2L vagy S2C-s alaplapom van a kézikönyv szerint.
PCIE_1
PCIE_16
PCI1 és PCI2 foglalata van a rajz szerint.
Köszi az ötleteket, majd próbálok bejutni a biosba, hogy megnézzem, habár ha csíkos a képernyőm nem tudom, hogy ez működne-e.
A munkahelyemen az informatikussal jóban vagyok, behozom neki és megnézzük holnap egy másik gépen.
Amatőr fotós vagyok, így képfeldolgozást szoktam csinálni GIMP-pel, Digital Photo Professionallal. Játszani ha játszok, akkor Diablo 3-zok.
Viszont a belinkelt kártya rosszabb, mint amim most van? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!