Kinek mekkora csalódás az rx 480 ára?
Mostmár tudhatjuk, hogy az rx 480 semmi "olcsó 390" meg gtx 970 lesz.
Ugyanis Magyarországon 100 ezer körülre lesz tehető a 8Gb-os változat, és olyan 90 ezer körül a 4Gb.
Azért gondolom sok ember nem erre várt. Már leakelődnek ki folyamatosan az árak egyes európai boltokból, és már ott is 80 ezer körüliek, akkor a mi világmagas áfánk még növel rajta és ugyebár monopol helyzetben van a számtech piac, csak ipon vagy pcx, ezért mindkettő megteheti, hogy vagy 10 ezer forint hasznot minimum rátegyen.
Arról nem is beszélve, hogy ez még csak a REFERENCIA model, el se merem képzelni, mi lesz majd a customokkal.
Őszintén? Engem nem lepett meg, elég sokan nyomatták itt hogy 60-ért mehet a gépbe stb, nekem már a bejelentésnél tiszta volt hogy 80-90e körül lesz az ára, szóval nem lepett meg nagyon.
Az egyedi hűtéses árát meg meglátjuk, én pl láttam már gtx 1070-et ami olcsóbb volt egyedi hűtéssel mint referenciaként (és nem founders edition-ös).
Egyéb iránt ez a reklám helye:D
Cole-től már vettem pár dolgot és jó áron is szokta adni a dolgokat.
Várjuk meg mit tud, ha elég erős akkor lehet megéri.
Egyébként a 1080 sem 600(700) dollár volt eleinte
Gyerekek. 83000-87000 ft a pcx-nél a GTX970, levitték az árát. Azt megveszitek és full hd alatt évekig nem lesz gondotok, a VR is menni fog.
Aki meg 4k-n akar játszani, annak nem hiszem, hogy a +20000 ft "gondot" jelent.
Aztán ha rájuk rohadnak a radeon kártyák a boltokra, majd megvágják az árakat.
(Ui.: még mielőtt bárki ekézne, r9-est használok jómagam is)
Nem is vártam, hogy olcsó lesz. Majd beáll az ára idővel. R9 380 4GB se 60K-ról indult és az R9 380X is jó vétel 65K-ért:
Nagyon olcsó úgysem lesz sem az R9 480, sem az R9 470 itthon. Referenciamodell meg nem elterjedt, legalábbis Magyarországon.
Off: 2 éve vettem a GTX 750 Ti kártyámat 38K-ért és még mindig szépen elfutnak a legújabb játékok is 1080p-ben. Úgyhogy egy 480-al lehet nyugodtan hosszabb távra is tervezni, amúgy is megy a játékipar a VR felé és az 1080p helyett jön az 1440p és a 4K.
Komolyan azt gondolta valaki, hogy ha $200-ra jelentik be az árát, az adóval meg miegyébbel együtt 80 rugó alatt lesz?
$200 a nettó ára az USA-ban. Ez még nem tartalmaz semmilyen adót.
Kiszivárgott egy teszt.
80-100e forintért nagyon nem éri meg
200$-ért viszont Amerikában közönség kedvenc lesz
"úgy is megy a játékipar a VR felé "
igen probálkoznak de ezt már a 3dvisionnal és amd is a hasonlójával próbálkozott aztán hosszú távon nem lett belőle semmi mert a világon még csak az emberek 30 % -án sincs ilyen vasra pénze vagy nem kell nekik ! a vr egy próbálkozás szerintem amire nem sokan fognak rá állni csak a gazdagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!