Intel Core i5-760 2.8GHz LGA1156 vélemény?
jó a kórájhét matricája de sajnos elavult
újonnan skylake-re építenék
ugye tudod hogy 2003-as prociról van szó? Azóta már megjelent a 2., 3., 4. sőt a 6. generációs i5 széria is.
Ha oda is adják 5000 ftért (mert max ennyit ér, de talán még sokat is mondtam), mire alaplapot, ahhoz ram-ot találsz, kihullik a hajad, a merevlemezről már nem is szólva (mivel a maiaknak sata3-as csatlakozójuk van, nem fogod tudni összedugni a procinak való régi alaplappal).
Szerintem felejtsd el, ha kevés pénzed van hardver aprón vegyél komplett gépet, itt simán ki lehet fogni normális 3. genes procival rendelkezőket.
#1 vagyok félre néztem korájöt x)
#2 2k10-es és jó hozzá az összes sata hdd
Az első szériás core i5 gyengébb, mint a korábbi szériából a 9xxx szériás quad procik.
Amellett, hogy gyengébb, nagyon nehéz találni hozzá alaplapot.
Én egy quad procit javasolnék, illetve annak is a xeon verzióját. Jó gépet lehet kifogni egy E5450/X5450 xeon procival, húzható is és simán veri az első szériás i5-öket.
Viszont értelmesebb lett volna ha leírod, mire kell és mennyid van/lesz rá, esetleg mi az, amit nem kell venni mert van.
Ebben a tápot lehetne fikázni, de ezt a konfigot bármilyen videókártyával simán elviszi, mivel alig lenne leterhelve.
És itt meg sokan úgy adják elő, hogy ha rádugod egy nem FSP/XFX stb. tápra a géped, azonnal leég, holott több gép fut ilyen (sőt ennél sokkal rosszabb) táppal, mint minőségivel.
Beleértve a sokat fikázott computerimperium gamer gépekbe szerelt összesen 20A terhelhetőségű 6E forintos tápjait is, amikre akár 5 év garit is vállalnak. Szóval ha egyből leégetné vagy rövid időn belül, akkor nem tennék bele, mert csak ráfizetnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!