Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP notebookot tudnátok ajánlan...

HP notebookot tudnátok ajánlani (lebeszélést nem kérek)?

Figyelt kérdés

Szóval van egy elég régi HP laptopom. Szeretném már lecserélni, de márkát nem szertnék váltani. Itteni vélemények alapján elég sokaknál probléma a hűtés, az enyémnél is mondhatjuk, de tisztítással és hűtőpaddal megoldottam, ki mindenesetre már nem kapcsol. :)

Más notebookok nem is igazáőn jönnek be. Az Acer ami tetszett, de arra még több panasz volt, szóval lemondtam róla valamint még Lenovoban gondolkodom, ami nem tűnik rossz választásnak.

Ebben a kérdésben viszont kimondottan HP-ra vagyok kíváncsi, szóval más márkát és tipust ne vágjatok hozzám, légyszi.

Árban 150 és 200 között tudok mozogni max. Ami lényeges az a tárhely nagysága, és értelemszerűen nem játszani akarok rajta. Csak átlagos felhasználó vagyok.

2016. júl. 1. 12:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!