Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Beépített webkamerával rendelk...

Beépített webkamerával rendelkező PC-monitort szeretnék venni, de nem találok. Ha létezik ilyen, vajon hol szerezhető be?

Figyelt kérdés
Laptopoknál alapértelmezett ez a funkció, hasznos volna asztali monitoroknál is. Az igazi az volna, ha az integrált kamera széles látószögű volna és persze min. 720 dpi + sztereo mikrofon... - de nem hogy ilyet, hanem semmilyet sem találok. :-(

2018. nov. 17. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért nincs,mert semmi igény nincs rá asztali vonalon.Laptopokon is csak nyűg a felhasználók 90%-a számára,mert le kell ragasztani.

Egyébként is problémás lenne a kép visszaküldése a gépre,ugyanis a videokártyáknak csak kimeneti portjaik vannak.

Tele van a piac webkamerával,IP kamerával,akciókamerával.A hozzá való csíptethetős rögzítőkkel pedig akármelyik monitorra fel tudod szerelni őket és tudod használni webkameraként.

2018. nov. 17. 14:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Első:

Miért lenne problémás a gépre a webkamera képét küldeni. Van elfekvőben egy ilyen monitorom, (szereléshez, teszteléshez használom) simán külön usb kábel kell hozzá pluszban ha a kamerát is használni akarod. A webkamerák szerinted mivel kapcsolódnak a pc-hez?

2018. nov. 17. 16:29
 3/3 A kérdező kommentje:

#1/1 - Ma már minden komolyabb webes értekezleten vagy webináron elvárás (= kötelező) a webkamera bekapcsolása.. Én is sok éve használok webkamerákat és IP kamerákat, még webes közvetítésekre is, éppen ez váltotta ki az igényt a beépített megoldásra...

A kérdésem publikálása jelzi, hogy igenis van (fizetőképes) kereslet az integrált kamera használatára PC esetében is. Nem a kamera letakarása tartozik a kérdéshez, hanem az hogy melyik cég, melyik tipusa felel meg az igényeknek?

2018. nov. 17. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Létezik hogy a DirectX miatt omlik össze az Nvidia driver?

Korábban tettem már fel egy kérdést itt: A probléma azóta se oldódott meg, csináltam mindenféle terheléseket, memória teszteket, semmi nem mutatott hibát.Leszedtem az összes old drivert amit csak kiadtak a kártyához, driver eltávolító programmal lepucoltam, és csak...

Dupla monitor csatlakozó létezik?

Van egy asztali számítógépem, amihez csatlakozik az asztali monitor. Viszont szeretném néha a laptopot is rákötni a monitorra, de úgy, hogy ne kelljen bemászni az asztal alá kihúzni a kábelt, aztán az asztalon lévő laptopba bedugni. Legjobb lenne valami olyasmi,...

Létezik poros, piszkos környezetben jól használható egér?

Asztalosműhelyben már unom, hogy állandóan telemegy porral az egér és tisztítani, fújkálni kell percenként. Ilyen helyen mit célszerű használni?

Létezik olyan program, amivel a háttérben videót készíthetek a webkamerával?

Olyanra gondolok,ami rögzítené,hogy mi történik a szobában amíg valaki vigyáz a gyerekekre.

A netbook a beépített webkamerával csak fotózni tudok, videót készíteni nem. Nincs külön programja, úgy használom, hogy sajátgép, és "képolvasók és...

Ott egy ikon, hogy WabCam arra rámegyek, és akkor megnyitja, de azt is csak ilyen windowson felületen, szóval semmi saját program... Acer márkájú a gépem. Azért kérdezem igazából mert ugye asztali géphez van külön webkameránk, és az tud minden félét, mondjuk tudom,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!