Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha törlöm a telómról a Classro...

Ha törlöm a telómról a Classroom-om és újra vissza töltöm akkor nem fog el veszni az adatok? (az osztályok)

Figyelt kérdés

máj. 2. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!


Nem fog elveszni semmi.

Ezek az adatok nem a telefonodon vannak tárolva, hanem a Google fiókban, azaz a felhőben.

máj. 2. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi, igazából azért szerettem volna le törölni és vissza tölteni mert nem enged képet be küldeni. Még most se engedi, de azért köszi :)
máj. 2. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Így van, nem vész el
máj. 2. 21:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 fexik válasza:
A kép feltöltés utóbb nekem is gondot okozott. Szóval szerintem frissítési hiba lehetett.
máj. 3. 00:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!