Ha VPN-t használok tényleg jobban védve vagyok a hekkerektől és az állam se tud bele nézni a dolgaimba?

A nagy francokat.
Ez csak a balekhülyítő marketing szövege a VPN cégeknek, akik informatikailag dilettáns embereket hintáztatnak be ezzel, hogy vegyenek tőlük VPN-.
Van egy egyesült államokbeli familyvlog, amit követek, azoknak is van VPN szponzoruk. Ott is ott volt az affilate kódjuk, vegyél ott VPN-t, megvéd a gonosz hakkermantól' etc...
Aztán két hét múlva az egyik videójuk címe, hogy feltörték az egyikük instáját. Nah. Kicsit se szánalmas...

Az állam miért foglalkozna azzal, hogy Kis Pista nézegeti, hogy hol lehet olcsóbban egy üveg bort venni. Vagy honnan rendeljen ételt?? Őszintén ha engem lehallgatnának komoly szinten nem tudna érdekelni. Semmi érdekeset nem tudnának látni. Hogy nézegem én is, hogy honnan lehetne esetleg ételt rendelni, vagy recepteket keresek. Olvasgatok a neten különböző témákban, nem feltétlenül csak a hírekre gondolok. Havernak panaszkodok, hogy alig vettem pár dolgot és csak élelmiszert és vizet vettem és fizettem 5ezret.
Szerinted az ilyen érdekli az államot?? Nem. Legkevésbé se törődnek az emberekkel. Valamint, ha ők követnek le, akkor a vpn az semmit nem ér. Akkor adott eszközt követnek le. Monitoroznak minden tevékenységed, teljesen mindegy, hogy honnan netezel, ők figyelnek. Ugye ebből is volt a lehallgatási botrány, hogy bárkit megfigyelhetnek ilyen mértékben. Tehát telefonbeszélgetések lehallgatásától kezdve a kamerákig bármi.

#5, #6
Ha ennyire érted, akkor miért kérdezed?? Leírta itt neked mindenki, hogy semmire nem jó (legalábbis olyan téren, ahogy te azt gondolod), de szerinted meg jó sőt jobb bármi másnál. Akkor mi most mit csináljunk??

"Egyébként a https nem igazán véd semmitől pl. a szolgáltató oldalról is bármikor bele tudnak nézni az adatokba ha akarnak."
Ha meg VPN-t használsz akkor a VPN oldaláról néznek bele amikor akarnak. De ha ennyire paranoid vagy, akkor vágd el az internet kábelt. Az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!