Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A populacio.hu megbízható oldal?

A populacio.hu megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Próbáltam utánaolvasni máshol is, de nem nagyon találtam róla infókat. Van aki használja, elégedett vele?

2023. jún. 21. 08:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy piackutató cég, aki filléreket adhat a kitöltött kérdőívek után nálam el is ássa magát ezzel a szokásos kolduljunk az ukránoknak dumával.

"Ajánlja fel a megválaszolt kérdőívekért járó jutalmát a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Ukrajnában élőkön vagy menekülni kényszerülőkön segítsen."

2023. jún. 21. 09:11
 2/2 anonim ***** válasza:
58%

Én használom,a kitöltött kérdőivekért negyedévente fizet a megadott platformra/számlaszámra/utalással.

A felajánlás csak egy opció,nem kötelező.

Mindig megkaptam a kifizetést,akinek van némi ideje töltögetni kérdőíveket amit a saját kitöltött profiljuk alapján küldenek kategórizálva,kereshet pár ezer ft-ot

2023. jún. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Megbízható vajon a mindenféle kütyüket áruló trendzy nevű oldal?

Nem találok sem bejegyzéseket, sem véleményt a cégről, utánvétellel rendeltem tőlük pár dolgot, de fura, hogy semmilyen információ nincs róluk. A facebook-on hirdettek, onnan irányítottak át az oldalukra, de olyan gyanús az egész….

[Jófogás és Marketplace] Mennyire megbízható ez a két általános kereskedésre (is) használható oldal?

Mostanság hirdettek pár dolgot, és két gyanús dologra lettem figyelmes: - A Jófogáson valaki vagy valami üzenetet küld, szinte szóról szóra ugyanúgy megfogalmazva, az "Eladót" keresve - A Marketplace-en pedig olyanoktól kapok üzenetet, akik néha ékezetek nélkül...

Budapesten a Vodafone vagy a Telekom internet a jobb választás?

A hónap végén költözöm fel Pestre a 9. kerületbe és az említett két szolgáltató közül vacillálok. Illetve még azt kérdezném, hogy a 250Mbit/s elég-e az alap dolgokhoz (youtube, böngészés, teams, stb.) vagy kell az 500?

Létezik megbízható konvertert videára?

Vírus menteset, biztonságosat, megbízhatót, lehetőleg olyanokat amiket ti is használtok.

Megbízható 200GB tárhely méretű asztali gépek nagyjából mennyibe kerülnek?

12 éve nem vettem már asztali gépet, és nem vagyok tisztába a mai helyzettel

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!