A populacio.hu megbízható oldal?

válasza:Egy piackutató cég, aki filléreket adhat a kitöltött kérdőívek után nálam el is ássa magát ezzel a szokásos kolduljunk az ukránoknak dumával.
"Ajánlja fel a megválaszolt kérdőívekért járó jutalmát a Máltai Szeretetszolgálatnak, hogy az Ukrajnában élőkön vagy menekülni kényszerülőkön segítsen."

válasza:Én használom,a kitöltött kérdőivekért negyedévente fizet a megadott platformra/számlaszámra/utalással.
A felajánlás csak egy opció,nem kötelező.
Mindig megkaptam a kifizetést,akinek van némi ideje töltögetni kérdőíveket amit a saját kitöltött profiljuk alapján küldenek kategórizálva,kereshet pár ezer ft-ot
Kapcsolódó kérdések:
Nem találok sem bejegyzéseket, sem véleményt a cégről, utánvétellel rendeltem tőlük pár dolgot, de fura, hogy semmilyen információ nincs róluk. A facebook-on hirdettek, onnan irányítottak át az oldalukra, de olyan gyanús az egész….
Mostanság hirdettek pár dolgot, és két gyanús dologra lettem figyelmes: - A Jófogáson valaki vagy valami üzenetet küld, szinte szóról szóra ugyanúgy megfogalmazva, az "Eladót" keresve - A Marketplace-en pedig olyanoktól kapok üzenetet, akik néha ékezetek nélkül...
A hónap végén költözöm fel Pestre a 9. kerületbe és az említett két szolgáltató közül vacillálok. Illetve még azt kérdezném, hogy a 250Mbit/s elég-e az alap dolgokhoz (youtube, böngészés, teams, stb.) vagy kell az 500?
Vírus menteset, biztonságosat, megbízhatót, lehetőleg olyanokat amiket ti is használtok.
12 éve nem vettem már asztali gépet, és nem vagyok tisztába a mai helyzettel
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!