Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha megrendelek valamit és...

Ha megrendelek valamit és elírom az e-mailt és úgy adom le a rendelésemet az baj?

Figyelt kérdés
2023. júl. 13. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért probléma, mert oda küldik a számlát, a jótállási jegyet - így nem kapod meg, nem tudsz jótállást érvényesíteni - ezt adják meg a futárnak - így nem tudnak kiértesíteni (hacsak nem telefonon) a szállításról.
2023. júl. 13. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Baj, de telefonon korrigálható, vagy írsz a jó e-mail címedről egy levelet nekik a rendelési számmal (ha a honlaprol lementetted), vagy ha nem akkor a névvel és hogy hány órakor rendelted meg.
2023. júl. 13. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kijavítottam az elírt e-mail címet
2023. júl. 14. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem találom az about-younál a megrendeléseim fülnél a rendelésem?

Azt írja nincs megrendelt termék, Pedig 2 napja rendeltem egy sapit ami akkor még elérhető volt

Hogy tudom visszamondani az Amazon rendelésem?

Igazából nem is rendelés, hanem online könyvet vettem. Véletlen volt, kiírta valamihez hogy vedd meg egy kattintással, én meg rámentem mert kíváncsi voltam és nem gondoltam volna, hogy egy kattintással tényleg meg tudom venni, nem is emlékeztem, hogy a kártyám benne...

Kanapé rendelésénél a szállítást 13 hét helyett már csak 20 hétre ígérik a megrendeléstől, most vagyok a 18. hétben és nem akarják visszaadni az...

Rendeltem egy kanapét egy bútor áruházból és a szerződésben 13 hetet írtak szállításnak, most vagyok a 18. hétnél, és már a 20. hétre ígérik. Nem akarják az előleget visszafizetni, pedig így már, több, mint 50%-kal nő a szállítás időtartama. Van erre jogorvoslat, hogy...

Ha a happyhairshopból rendeltem de a rendelésemet töröltem akkor nem fogják kiszállítani a csomagot?

Nagyon fontos mivel mégsem szeretném megrendelni és ott lehetett törölni, így most azt írja ki, hogy “megrendelés állapota:törölt”.

Webáruház esetén a nagykereskedők mennyire partnerek abban, hogy ők szállítják ki a viszonteladói webshopon leadott rendeléseket (természetesen abban...

Adva van egy webshop, befutnak a rendelések, webshop üzemeltetője leadja a rendeléseket a nagykernek, ők szállítanak, nagyker ár a nagykernél marad, haszon annál, akinél rendeltek.

Hogyha az atx computer webáruháznál a korábbi rendelésem opcióban nincs semmi, akkor az azt jelenti hogy még nem rendeltem semmit, vagy azt hogy még...

Csak,mert rendeltem egy terméket, de még nem kaptam róla e-mailt hogy megrendeltem(4-5 órája),és a korábbi rendeléseimnél nem találom a terméket.Ez mit jelent?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!