Akkor mi a teendő ha nem tudok belépni az Epic Games Launcherbe, mert a citromailes címemre (igen még ezzel reggeltem régen) küldi a kétjelszós azonosítót a rendszer? A citromail meg elvileg törölte a fiókom mert fizetős lett.

válasza:

válasza:"If you cannot access the current email on your Epic Games account
Click this link to enter account verification information and submit a Support ticket. Please note that an email change is not always possible."
Az pedig ide vezet, itt meg lehet adni a régi és új címet is, és egyéb beazonosítási adatokat. Nem garantált, hogy helyre fogják tudni állítani (ez annak is függvénye, ha minél kevesebb adatot tudsz megadni):
Mivel a te felelősséged a hozzáférések kezelése, aktív használata és életben tartása, változás esetén még időben való módosítása, mondhatják azt, hogy nem tudnak segíteni.

válasza:A verzió: Előfizetsz egy hónapra, vagy amennyite minimalisan kell és újragenerálod a citromail címedet. Aztán ha be tudsz lépni launchetbe, átírod az email címedet az aktualisra, citromailt meg lemondod.
B verzió: csinalsz új epic games accountot. Persze ha vannak megvett cuccaid vagy valami nyomós indokod, h a profilod nem veszhet el, marad az A verzió. Remélhetőleg más nem hozott létre ugyanazzal az azonosítóval citromail fiókot, mert akkor hozzá megy a jitelesítő kód.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagyis előfizetsz rá?
Láttam, hogy fizetőssé akarják tenni, és nem feltétlenül akarom már használni semmire, viszont a régi emailjeimet meg szeretném menteni. Egy outlook fájlba szeretném menteni az összes emailt, de fogalmam sincs hogy kell, mert az SMTP-t nem tudom beállítani. Telekomos...
A citromailes fiókom meg fog szűnni, viszont van rajta kb. 200db email, ami nekem kell, azt tudom, hogy egyenként tovább lehet küldeni másik fiókra, de 200 emailt elég szívás lenne egyenként átküldözgetni. Nem lehet egyszerre továbbítani?
Mivel a citromos címeim már sulis korom óta megvannak, azokat adtam meg mindenhova, belépésekhez. Ilyenkor ha másik E-mail címet szeretnék megadni oldalakhoz, akkor is be fog engedni?
A facebook fiókom gondolom fogom tudni használni, de mi van akkor ha valami gond adódik és kellene az email?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!