Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Akkor mi a teendő ha nem...

Akkor mi a teendő ha nem tudok belépni az Epic Games Launcherbe, mert a citromailes címemre (igen még ezzel reggeltem régen) küldi a kétjelszós azonosítót a rendszer? A citromail meg elvileg törölte a fiókom mert fizetős lett.

Figyelt kérdés
Ide nem tudom mit kell írni
2023. szept. 8. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Új fiókot regisztrálsz egy új e-mail címmel.
2023. szept. 8. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:

[link]

"If you cannot access the current email on your Epic Games account

Click this link to enter account verification information and submit a Support ticket. Please note that an email change is not always possible."

Az pedig ide vezet, itt meg lehet adni a régi és új címet is, és egyéb beazonosítási adatokat. Nem garantált, hogy helyre fogják tudni állítani (ez annak is függvénye, ha minél kevesebb adatot tudsz megadni):

[link]

Mivel a te felelősséged a hozzáférések kezelése, aktív használata és életben tartása, változás esetén még időben való módosítása, mondhatják azt, hogy nem tudnak segíteni.

2023. szept. 8. 19:00
 3/8 gentoojedi ***** válasza:

A verzió: Előfizetsz egy hónapra, vagy amennyite minimalisan kell és újragenerálod a citromail címedet. Aztán ha be tudsz lépni launchetbe, átírod az email címedet az aktualisra, citromailt meg lemondod.

B verzió: csinalsz új epic games accountot. Persze ha vannak megvett cuccaid vagy valami nyomós indokod, h a profilod nem veszhet el, marad az A verzió. Remélhetőleg más nem hozott létre ugyanazzal az azonosítóval citromail fiókot, mert akkor hozzá megy a jitelesítő kód.

2023. szept. 8. 19:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget mindenkinek. Gta 5 van csak amit kb 2 éve ingyen töltöttem le. A linket amit 2-es küldött kitöltöttem, már amit tudtam, meg írtam hozzá egy levelet a problémáról. Remélem sikerül valahogy vagy a citromailnél érdeklődöm, de ilyen fszságot. Mind1 köszi mindenkinek.
2023. szept. 8. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Citromail esélytelen. Adtak 3 hónap türelmi időt a bevezetés előtt, hogy állítsd át a fiókok e-mail címeit, és még talán arra is +90 nap haladékot, hogy az előfizetés bevezetése után elérd a fiókot. Utána helyreállíthatatlanul törölték valamikor a nyár elején. Már minden időből kifutottál vele.
2023. szept. 8. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Fuuu akkor már tényleg tökmind1.Én vagyok a hibás.Akkor várok az Epic Gamesre küldtem nekik levelet, hátha segítenek.
2023. szept. 8. 20:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Semmit és ne is csinálj új fiókot. Nem veszítesz semmit.
2023. szept. 8. 21:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Na végül egész hamar megoldódott. Válaszoltak a levélre amit küldtem. Elkértek egy pár infót az accountról. Aztán pedig beállítottak egy új email címet amivel mostmár be tudok lépni. Köszi szépen mindenkinek a helpet.
2023. szept. 10. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tölthetem le Outlookba a Citromailes emailjeimet?

Láttam, hogy fizetőssé akarják tenni, és nem feltétlenül akarom már használni semmire, viszont a régi emailjeimet meg szeretném menteni. Egy outlook fájlba szeretném menteni az összes emailt, de fogalmam sincs hogy kell, mert az SMTP-t nem tudom beállítani. Telekomos...

Citromailes emaileket csoportosan tovább lehet küldeni másik email címre?

A citromailes fiókom meg fog szűnni, viszont van rajta kb. 200db email, ami nekem kell, azt tudom, hogy egyenként tovább lehet küldeni másik fiókra, de 200 emailt elég szívás lenne egyenként átküldözgetni. Nem lehet egyszerre továbbítani?

Ha E-bayen a citromail-es címem van megadva felhasználónévhez,akkor ha a citromail fiókomat törlik, nem fogok tudni belépni ebay-re sem?

Mivel a citromos címeim már sulis korom óta megvannak, azokat adtam meg mindenhova, belépésekhez. Ilyenkor ha másik E-mail címet szeretnék megadni oldalakhoz, akkor is be fog engedni?

Facebookon lehet valahogy email címet módosítani? Citromailes e-mailem van regisztrálva. Ha tényleg fizetős lesz nem fogom fizetni.

A facebook fiókom gondolom fogom tudni használni, de mi van akkor ha valami gond adódik és kellene az email?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!