Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Volt egy sheines rendelésem,...

Volt egy sheines rendelésem, paypallel fizettem és levonták a pénzt de nem kapták meg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Csak azt írta ki fizetés után is hogy "waiting for payment" aztán help centerben írták hogy vissza lehet mondani a rendelést és visszakapom a pénzt, pont ezt tettem de nem kaptam vissza semmit. Van screenshot a rendelés kódjáról meg a tranzakcióról

2024. máj. 28. 16:49
 1/2 BeefEater ***** válasza:

Valószínű nem levonták, csak zárolták. Nézd meg a bankszámla kivonatodon, hogy ténylegesen beterhelték-e az összeget.

A Shein mit mondott? A visszatérítés néha egy hetet is igénybe vehet.

2024. máj. 28. 18:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt hittem sikerült letörölni ezt a kérdést (amúgy visszakaptam a pénzt csak 20 percbe tellett nekik) de kösz a választ
2024. máj. 31. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Milyen problémátok volt a Women Secret rendelésével? Volt ilyen?

Már 1 hónapja rendeltem a weboldalról, viszont semmit nem tudok a csomagról, 2 hét után hívtam őket, azt mondták, ha nem érkezik meg, akkor hívjam őket megint. Állítólag már a depóban van Budapesten, de semmi hír róla. Tegnap megint felhívtam őket, azt mondták hogy...

6hetesen volt rózsaszínfolyásom,rohantam magándokihoz,azt mondta nincs baj,volt szívhang,írt fel 3-4doboz 3x1Ultrogestan hüvelykapszulát(mondta ez kb...

Most 13hetesen,szonográfus mondta,hasi uh,rendben van,szívhang van.Az ultrogestan hüvelyrabit,mivel van lepény,rendben van a kicsi,elkezdtem csökkenteni napi1x-1,5level van még.Olvastam,h nem szabad hirtelen leállni+az első trimben javasolt. Leállhatok így vagy kérjek...

Teszt kérdés? Volt egy rendelésem, amihez küldtek ajándékba 1db ilyen tesztet.

Az első kérdésem az lenne, hogy ez hcg teszt ugye? A másik kérdésem pedig a használata. Hány másodpercig kell a vizeletbe mártani?

Vajon miért írták ki a pcx.hu-n a rendeléseimnél, hogy beszerzés alatt mikor ma reggel már az volt ott, hogy csomagolás alatt?

Sőt először volt, hogy feldolgozás alatt, számlázás alatt, csomagolás alatt és most beszerzés alatt... Amúgy egy komplett gépet rendeltem még csütörtökön éjfélkor...

Volt itt valaki a Bajamedical(Tóth doktor úr) rendelésén?

Minden érdekel róla. Ár, milyen gyorsan fogad stb.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!