Volt egy sheines rendelésem, paypallel fizettem és levonták a pénzt de nem kapták meg. Mit lehet ilyenkor csinálni?

válasza:Valószínű nem levonták, csak zárolták. Nézd meg a bankszámla kivonatodon, hogy ténylegesen beterhelték-e az összeget.
A Shein mit mondott? A visszatérítés néha egy hetet is igénybe vehet.
Kapcsolódó kérdések:
Már 1 hónapja rendeltem a weboldalról, viszont semmit nem tudok a csomagról, 2 hét után hívtam őket, azt mondták, ha nem érkezik meg, akkor hívjam őket megint. Állítólag már a depóban van Budapesten, de semmi hír róla. Tegnap megint felhívtam őket, azt mondták hogy...
Most 13hetesen,szonográfus mondta,hasi uh,rendben van,szívhang van.Az ultrogestan hüvelyrabit,mivel van lepény,rendben van a kicsi,elkezdtem csökkenteni napi1x-1,5level van még.Olvastam,h nem szabad hirtelen leállni+az első trimben javasolt. Leállhatok így vagy kérjek...
Az első kérdésem az lenne, hogy ez hcg teszt ugye? A másik kérdésem pedig a használata. Hány másodpercig kell a vizeletbe mártani?
Sőt először volt, hogy feldolgozás alatt, számlázás alatt, csomagolás alatt és most beszerzés alatt... Amúgy egy komplett gépet rendeltem még csütörtökön éjfélkor...
Minden érdekel róla. Ár, milyen gyorsan fogad stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!