Jófogás.hu oldalon hol tudom megnézni,hogy elfogadta e a rendelésemet a tulajdonos?

válasza:Nem e-mail váltásokkal beszéltétek meg az adatokat?
Nyomon követni sehogy, max. ráírsz, hogy feladta-e már...

válasza:Bocsánat hogy nem tudtam most 3 percig válaszolni,nem engedte a gép azt irta 3 percenként 1 üzenetet tudok csak írni!
ELSŐ:nem beszéltünk emailba csak megnyomtam a rendelés gombot a chomebe a jófogáson,és beirtam a szállitási és egyéb adataimat.Most meg már nem engedi a jófogás hogy beszéljek az tulajdonossal
Kapcsolódó kérdések:
YouTube-on bejelentkezve nem tudok privát üzenetet küldeni neki... :-( Csak úgy tudok, ha valamelyik videójában a komment részbe írok, aztán vagy olvassa vagy nem...? :-(NAGYON FONTOS lenne!(remélem ez a kérdésem nem sért semmilyen szabályt, ha mégis, elnézést kérek...
Meg tudja nézni a Messenger beszélgetéseim, vagy az e-maileim? Nem találtam ilyen kérdést, és kérlek úgy válaszoljatok, hogy 33 éves nő létemre egyáltalán nem értek az ilyen hotspot és számítástechnikai dolgokhoz😊
És ha VPN-re csatlakozok attól még látja miket nyitok meg, nem? vagy hogy működik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!